|
||
| çok güzel olmuş ya,burakta sölesin arada:) arada böle süprizler olsun ya | ||
|
||
| bURAk abiimin seside cok güzelmiş... Eee ne de olsa adaşım..
|
||
|
||
| bza da söylemişlerdi arkadaslar cokta güzel olmustu..arada böyle güzellikler olmalı.. bu sayede benim albümde ilk ilgimi çeken şarkı oldu.. |
||
|
||
| Burak'ın sesini ilk kez dinledim.Sesi şarkıya çok uymuş.Dinlerken insanı mest ediyor. | ||
|
||
Burak'ın sesini ilk kez dinledim.Sesi şarkıya çok uymuş.Dinlerken insanı mest ediyor. sen bir de "balıklar"ı "tvdeki kız"ı ve "iyi" yi falan dinle o zaman bayılırsın burak abinin sesine
|
||
|
||
şarkıcı çocuğu kesin dinle
|
||
|
||
şarkıcı çocuğu kesin dinle ![]() tabi ya onu nasıl unuttum
|
||
|
||
dünkü konserde Burak abinin söylemesinin ardından yanımdaki bir kızın ''aaaa,bu şarkıyı farok sölemiomoydoooo?'' demesiyle anlatılamaz fikir ve hisler içine girdim doğrusu!!! ![]() şaka bir yana,Burak abi'nin söylemiş olduğu ve dinlemeden ölünmeyecek şarkılardan biridir(hepsi öyle açıkçası)..içerdiği anlam,sözler,müziği,kısacası tümüyle enfes bir şarkıdır..O'nlarsız tek bir gün bile yaşanamayacak olduğu gerçeğini bir kez daha anlıyorum böylesi güzel şarkılarda..! |
||
|
||
harun abi'nin sonu belli şarkısından önce burak abi'ye övücü sözlerle mikrofonu bırakması güzeldi. ne söyledi demeyin unuttum burak abi'nin sesi çok yumuşak çok güzel. bu şarkıyı da çok iyi yorumladı canlı olarak...
|
||
|
||
dünkü konserde Burak abinin söylemesinin ardından yanımdaki bir kızın ''aaaa,bu şarkıyı farok sölemiomoydoooo?'' demesiyle anlatılamaz fikir ve hisler içine girdim doğrusu!!! ![]() böyle kızlar çok oluyor.ama çok güzel konuşmuşlar ( )sanırım yeni bir siyasi dönem anlatılıyor
|
||
|
||
pardon da farok ne ya da kim ya?? :/
|
||
|
||
kısaca, o kız harun abi'nin adını bilmiyor oluyor
|
||
|
||
| ilk zamanlar hiç sevmediğim "burak abi ne yaptın sen ya"dediğim şarkı ama bu sıralar tapmaktayım bu şarkıya.. | ||
|
||
| sonu belli işte başlıyor yine karanlık daha, ama o gün gelecek karla örtülü hala gün gelip izleri silinecek eli kanlı krallar köşeleri tutanlar kötü bir film gibi başından sonu belli doldu içim bu biz mi, o ben miyim? ucuz bir film gibi başından sonu belli ağlar içim bu biz mi, o ben miyim? işte başlıyor yine karanlık, ama o gün gelecek doğup ihtişamıyla hayatı insana verecek bu şarkının -karanlık daha ama o gün gelecek- yerini dinlediğimde kurtuluş savaşı öncesi insanların durumu ve kurtuluşu umutla bekleyişleri geliyor aklıma niyeyse. |
||
|
||
| burak abinin sesinin güzelliğinide bir kez daha kanıtlayan şarkılardan... | ||