|
||
| konserde varabilmiştim ayrımına... o gündür albümün en sevdiğim şarkısı... | ||
|
||
| sizce NEyin ''sonu belli'' | ||
|
||
sizce NEyin ''sonu belli'' bence yeni bir siyasi dönem olabilir |
||
|
||
| sesi güzelmiş.. | ||
|
||
| Kötü bir film gibi başından sonu belli.. Oluşacak sorunlar, yeni sıkıntılar, yeni krizler.. daha işin başından belli. Alt yapısı o kadar zayıf ki, sonunu düşünmek için çok da kafa yormaya gerek yok. Zaten düşünülmemiş işlerin sonuna kafa yormak anlamsız olur. |
||
|
||
"karanlık daha, ama o gün gelecek" sözüyle umutlarımızı yitirmemiz gerektiğini gösteren, burak abiye yakışan, güzel şarkı
|
||
|
||
evet.5. kez dinlediğimde işte başlıyor yine diyordu bende işte başlıyor yine diyordum çünkü işte, başlıyordu yine! ![]() anlatabildim, çok güzel bir şarkı.
|
||
|
||
| bu şarkıda geri vokali harun abi mi yapıyor kerem abi mi? konserde kerem abi'ydi sadece. harun abi yalnızca gitar çaldı, vokal yapmadı. albümde durum nedir? bilen var mı? ya da genelde? | ||
|
||
| KerÖz abi galiba ama emin değilim | ||
|
||
| çok güzel bir şarkı | ||
|
||
süper bi şarkı burak ta çok güzel söylüyo acaip keyif alıyorum dinlerken
|
||
|
||
| burak abının sesıde gercekden guzelmıs sarkıdaguzel | ||
|
||
| burak abının sesını cok begendm ya cok guzel yorumlams bence cok hosuma gttı sarkı dınledkce dınleyısım gelıyor hıc bıseyin aslında kötu olmadıgnı ve herseyin bır muhdet sonra duzelecegnı umtrmzn her zaman olması gerektgını cok ıyı anlatıyor bencee | ||
|
||
her hangi birşeye üzüldüğüm zaman Sonu Belli'yi dinliyorum =)
|
||
|
||
| burak sadece bir şarkıyla yetinmesin diğer albümde sesi gerçekten çok güzel yorumu da öyle.onun haricinde albümdeki diğer şarkılar gibi sonu belli'yi de ne anlatmak istediklerini düşünerek dinlemek gerekiyor.çünkü gerçekten çok anlamlı bir şarkı. | ||