|
||
| bu şarkıyı dinleğim de b.z.a. dinlemiş gibi oluyorum iyiki de burak abiim söylemiş | ||
|
||
| bir şarkıyı arka arkaya en çok dinleme rekorunu kırcam sayesinde..................... şarkı çok güzel malum; burak'ın sesine zaten laf yok............... ağlar içim bu biz mi o ben miyim?.. |
||
|
||
| ucuz bir film gibi başından sonu belli ağlar içim bu biz mi o ben miyim? süper ses.. |
||
|
||
| ya bugünler de çok dinliyorum.şarkıda umut ve bekleyiş var.bugünlerde geçecek bitecek her şey güzel olacak.umut umut umut...tam da burak abi yle uyuşmuş zaten onun yüz ifadesinde hep mutluluk var.tamamlamış birbirini.güzel çok güzel | ||
|
||
| son günlerde çok dinlediğim şarkı,burak'ın en güzel söylediği şarkı bence | ||
|
||
Ucuz bir film gibi başından sonu belli, ben Türkiye'nin geçen seçim dönemindeki haline çok uyduruyorum bu sözü.
|
||
|
||
Ucuz bir film gibi başından sonu belli, ben Türkiye'nin geçen seçim dönemindeki haline çok uyduruyorum bu sözü. bende kesinlikle hatta karanlık ama o gün gelicek cümlesi daha 2 gün önce kaydedilmiş gibi şarkı bu biz mi o ben miyim .... |
||
|
||
Ucuz bir film gibi başından sonu belli, ben Türkiye'nin geçen seçim dönemindeki haline çok uyduruyorum bu sözü. secimlerin ilk aciklandigi anda aklima hemen bu sarki geldi. kötü bir film gibi basindan sonu belli. sarkinin bu bölümü hic aklimdan cikmadi. |
||
|
||
çok güzel bir şarkı burağın sesi ilede uyumlu olmuş
|
||
|
||
valla şarkıyı ilk dinlediğimde önce anlayamadım ama bir ara bir baktım ana bu harun değil mi dedim.ama yani kötü olmamış tabiki de farklı bi hava olmuş.mor ve ötesi ne yapar da kötü olur canım
|
||
|
||
bu şarkıyı sınava hazırlanırken çok dinlerdim...ama ben kötü yorucu günlerimi ucuz bir filim gibi nitelerdim ama ne yazıkki ucuz filim olangeleceğimmiş..başından sonu belliymiş
|
||
|
||
| Ucuz bir film gibi başından sonu belli AĞLAAAAAR İÇİİİİİM işte burası çok güzel Açıkçası ben Burak Güven Abinin bu kadar güzel söyleyebileceğini tahmin etmiyordum ama iyi ki yanılmışım. Bu muhteşem parçayı bize kusursuz bi biçimde yorumladı, ağzına sağlık Burak Abi. |
||
|
||
Evet seSi güzeL ama haRun kaDar oLamaz
|
||
|
||
ağlar içim bu biiizmi o benmiyim ![]() burak abi işte varlığını tekrar gösterdi
|
||
|
||
siyasi anlam mı katmak gerek her şarkılarına ya...mesela daha dönemin başından görebiliyordum karnemi... şu an karanlık ama taktir aldığım gün gelecek elbet...
|
||