|
||
ben tatillerde mersin-adana-antep ya da mersin-antalya-bodrum karayolundayım beklerim özgecim ![]() forumcak damar sorunu yaşamayız biz ya ![]() |
||
|
||
birde insanın boyu uzun olunca hiç durulmuyor arabada
|
||
|
||
tabi tabi burağa katılıyorum aynı sorunu ben de yaşıyorum zaten arkada uzanayım desem boyumun yarısı kadar yer zaten..normal oturayım desem kafam tavana çarpıyor..kolumu bir sallıyorum pencereye çarpıyor bu sefer uzun olmak zor iş ya
|
||
|
||
| biz yurtdışında yaşıyoruz her yaz tatilinde uçakla türkiyeye gidiyoruz ama çok fazla hareket ediyorum | ||
|
||
| ben biyerden biyere gitcegem zaman direk uyuma moduna gecerim | ||
|
||
| evet biliyordum bunu.uzun yolculuklarda mola verdiğimiz zaman annem hep kaldırır ve yürütür bizi =) | ||
|
||
benimde öyle çok kıpırdayasım gelmez.. hele böyle 10 saatlik otobüs yolculukları mesel baylırım ya.. otur otur hiç canım sıkılmaz.. şarkı filan dinlerim kitap okurum.. ama tabi çok zararlı bunu da biliyorum yani..
|
||
|
||
ben biyerden biyere gitcegem zaman direk uyuma moduna gecerim aynen ya yoksa yol bitmek bilmiyor. :)bide bi an önce sevdiklerime kavuşmayı istediğim için zaman çabuk geçsin isterim
|
||
|
||
| bir yere gidiyorum dimdik ayaktayım sağolsun söför bir fren yapıyor öne doğru hücuma geçiyorum... | ||
|
||
bir de uzun yolculuk sırasında ''huzursuz bacak sendromu'' ortaya çıkıyor bazı kişilerde. bacağın hiç hareket etmemesi sonucu sanki çok hareket etmiş gibi ağrıması , karıncalanma , yanma gibi belirtileri var bu rahatsızlığında... bende olur o mesela...kalkamam yerimden uzun süre. |
||
|
||
ya bu sadece yolculuk sırasında mı ki?yani 4 saat aynı yerde otursak yolculuk yapmadan yine aynı şey olmaz mı?saçma oldu biraz ama... ![]() ikisinde de aynı şey bence. |
||