|
||
| aklımdan hiç çıkmıyorlar ki günün her saati onları düşünerek ve onlarla olmayı hayal ederek geçiriyorum... | ||
|
||
| onlar benim umudum. mor ve ötesi |
||
|
||
| insanlığı unutmayanların toplanıp bize bir hediyesi | ||
|
||
| Hayatımı anlamlandıran 4 mütiş insan... |
||
|
||
| haa arkadaşlar bu arada mor ve ötesi haftaya Bukalemun'da |
||
|
||
| evet onlar bızım umutlarımız (HER KONUDA) | ||
|
||
| Tesadüf bu kadar güzel olamazdı.Hele Irak işgalinin önünde üç maymunculuk oynuyorsak...Ben daha aklımın alamayacağı soruları dünyaya sorarken yanıt veren yoktu.Kim kimin canını neden yakıyor?Bu düzen nedir,neden insanlar ölüyor dünya! Ve tam o sırada,bana "Dünya Yalan Söylüyor" diyen dört adam buldum karşımda! Hayat son perdeyi oynadı.Artık gerçekleri izliyordum.Yalancı dünya!Ne kadar kötü yüzü varsa,bana göstermişti evren.Acıdım umutlarımıza.Ama tek çaremiz de onlarmış! Bana umut aşılayan oldu onlar...Hayatı görmek ne hoyrat,ne güzelmiş! Dünyayı pembe baloncuklardan çıkarıp,gerçek ve acınası hali görmek...Ama artık susmamayı öğrenmek! Teşekkürler abilerim... İyi ki varsınız. |
||
|
||
| eurovizyon için seçtikleri şarkılar içinden bir taneside olağanüstü güzelmiş. Harun abi onu bir duysanız '' diye söylemişti.o şarkıda harikaymış.çok canlı bir parçaymış. dün t.v de izlemiştim haberlerde görmüştüm morları . (meraktan ölüyorum ya o şarkılarıda bir dinlesek hemen =) ) |
||
|
||
| arkadaşlar mor ve ötesine oy vermek isteyenler www.eurovision2008.org sitesine oy atabilirmiş.lütfen atalım .önemle duyurulur |
||
|
||
| Sürekli aklımdalar.Arkadaşlarım benden bıktılar artık hep ağzımda MOR VE OTESİ adını duymaktan.Tek arzum onlarla tanışabilmek ama bu gidişle hala olmayacak gibi gorünüyor.Cok üzülüyorum.Tanıyıp konuşanlar ne kadar şanslı yaa.Kotü şansta olmasa şansın yüzünü goremicektim.O derece şanssız biriyim. Offff off.... | ||
|
||
mor ve ötesi bir insan grubu olarak muhteşem
|
||
|
||
| Hıı | ||
|
||
| bu sene de bekliyorum.gelin artık kaç sene geçti aradan..kdz.ereğli yollarınızı gözlüyor efem. | ||
|
||
| onlar benim mor çiçeklerim inanırmısınız mor renge ilgim çok arttı alışveişe çıktığımızda hep mor renkleri tercih erdiyorum of ne grupsunuz be! : | ||
|
||
| Varlığımın değerini en küçük parçasına kadar bana anlatan..canım sıkkın olduğunda 'dur!bir kez daha düşün' dedirten ve ... ... bilmiyorum... o kadar tarifsizler ki..onlara karşı o kadar doluyum ki..birbirinden ayıramıyorum söyleyeceklerimi..ne dersem doğru olur?hangisi uygun kelime?seçemiyorum..hiçbiri yetmiyor onlara... ailem gibiler güzel abilerim..hayatımda herzaman bir yeri olmasını istediğim ender varlık onlar..bir bütün olarak MOR VE ÖTESİ! |
||