mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Elemanları

Konu: Mor ve Ötesi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11

* Nevermind(!) 20.05.2008 20:36:20
Varlığımın değerini en küçük parçasına kadar bana anlatan..canım sıkkın olduğunda 'dur!bir kez daha düşün' dedirten ve ...

...

bilmiyorum... o kadar tarifsizler ki..onlara karşı o kadar doluyum ki..birbirinden ayıramıyorum söyleyeceklerimi..ne dersem doğru olur?hangisi uygun kelime?seçemiyorum..hiçbiri yetmiyor onlara...

ailem gibiler güzel abilerim..hayatımda herzaman bir yeri olmasını istediğim ender varlık onlar..bir bütün olarak MOR VE ÖTESİ!

_devrim_ 22.05.2008 16:24:33
Kaliteli müzikler icra eden ve insanın dinlerken anlaması için düşünmesi gereken sözler yazan bir grup...Çoğu şarkısında kendimi bulabiliyorum ,düşüncelerimi keşfedebiliyorum ki bu da beni grubu dinlemeye iten en önemli faktör oldu Smiley çoğu anlamsız sözlerin bulunduğu ve aynı melodilerin sentezinden oluşan şimdiki 'şarkı' anlayışımızdan farkını açık bir şekilde belli eden bir grup Wink

* Nevermind(!) 23.05.2008 18:24:38
...Dedikleri gibi 'farkındaydılar' ve 'rahatsızlık' duyuyorlardı.Olaylardan,olanlardan,insanlardan,hayattan.bu yüzden oturup ağlamak yerine bir rock grubu kurmuşlardı ; Mor ve Ötesi ...

bir dergideki röportajın sonuydu.grubumuz ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi...

Simayy 24.05.2008 15:46:01
arkadaşlar ya mor ve ötesinin istanbuldaki açık hava konserlerinin tarihini biliyorsanız bana mesaj atarmısınız çok önemli lütfen

uyanınartık 25.05.2008 10:40:20
duruş budur kalite budur çok seviyorum sizleri 7 temmuz 2003 sizi radyoda dinlediğim güne binlerce kez şükrediyorum..

*Pollyanna 28.05.2008 13:57:22
Ekşi sözlükte şöyle bi' yorum vardı, paylaşmak istedim (:

Alıntı
hakkında derhal ingilizce bir forum veya site açılması gereken gruptur. zira yabancı hayranları giderek artmakta. demedi demeyin.

Alıntı
last fm'den de takip edilebileceği üzere; dinleyici kitlesine avrupalıları dahil etmekle kalmayıp, resmen insanları fellik fellik şarkılarını, albümlerini aratmaya itmişler. portekiz'lisi, ispanyol'u, israilli'si, norveç'lisi acaba ülkemize ne zaman gelirler, birinciliği haketmişlerdi, albümleri nereden iner diye her yerde konuşuyor ve sorular soruyor. daha düne kadar sadece türkler tarafından dinlenen güzelim grup, şimdi neredeyse daha çok yabancılar tarafından dinleniyor( last fm'den sağlıklı bir şekilde takip ederseniz, abartmadığımı görebilirsiniz) sanırım bu durum, onlar için zor görünen birincilikten daha olası bir hedefti ve başardılar.

burakpurple 28.05.2008 14:17:00
ingilizce sitemiz var zaten?

*Pollyanna 28.05.2008 14:23:51
ingilizce sitemiz var zaten?

Tüm olarak ingilizce bir forumdan bahsediyor sanırım (:
Neyse yoruma dönelim  Wink

öyq 30.05.2008 16:03:29
çok kaliteli vee süpper bir grup Cheesy

kaygusuz 02.06.2008 22:25:47
cümlelere sığmayacak kadar büyük bir grup..

melankolik_17 03.06.2008 13:06:15
onlar belkide müziği bu kadar çok sevmemin nedenleri.ben müziği onlarla sevdim ve onlarla bağlandım.onlar mükemmel,harika,süper,kusursuzlar herşeyleriyle mükemmeller.ne kadar şey söylesemde az kalıcak onlar gerçekten anlatılmazlar yaşanırlar Wink

öyq 03.06.2008 13:22:29
bana ROCK'ı sevdiren ilk ve tek grup. Grin ve örnek aldığım tek grup.  Grin ileride MVÖ gibi olacakmıyım acaba?  Roll Eyes

Edda. 10.06.2008 09:22:38
Arkadaşlarım ve ben Mor ve ötesinden imrenip bi grup kurmaya karar verdik. Belki bu bizim için zor olucak ama Mor ve ötesi de bu yola baş koyarken zorlukların olucağının farkındaydılar. Bizde grubumuzu kurup onlar gibi olmaya çalışıcaz. Duruşumuzla...

derin miray 14.06.2008 17:18:29
gercektn eurovision da beklediğimiz gibi biR performans gösterdiniz.mor ve otesini sevdiğm için mutluyum... Kiss

DünyaYalanSöylüyor 14.06.2008 19:50:05
Mor ve Ötesi gibisi yok. sevdigim bircok grup var, yerli olsun yabanci olsun, ama hicbiri Mor gibi degil Smiley
Mor'un yeri bende gercekten bambaska. onlarla birlikte cok sey ögrendigime inaniyorum ben. bana cok sey ögretti Mor. hayati ögretti, yasadigimiz bu dünyayi, insanlari, cevreyi, ...

onlarin o durusu, kalitesi, basarisi, güzel cabasi hicbir zaman azalmayacak bence. onlar digerleri gibi degil, ve zaten olmayacakta. bu yüzden seviyorum Mor'lari Smiley

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11