|
||
| bizde bir grup kurmaya karar verdik adı web sitesi fln hazırdı ama parçalandı en komiğide aramızda iki kişi ensturman çalıo. biri ben elektro keman diğer arkadaşım da elektro gitar sesleri çok iyi uyuyo ama sırf biz olduğumuz için şimdi öykü berk ikilisi gibi ortada dolaşıyoruzz | ||
|
||
| iyi ki varsın mor ve ötesi. farkınla duruşunla en iyi olmayı hakeden grupsun. siz 70 yaşına kadar müzik yapın ben sizi hep dinlerim | ||
|
||
| çok ama çok seviyor,sayıyor ve örnek alıyorum.. | ||
|
||
| hepsine katılıyorum | ||
|
||
hiç sıkılmadan dinlediğim tek grup
|
||
|
||
| ne kadar abartsam az bu grup binlerce kelime ile anlatılabilir ben bir tane söyliyim olağanüstü | ||
|
||
iykide 1991 desicion grubuyla başlamıl yoksa mor ve ötesi de olmazdı hayatta çekilir olmazdı
|
||
|
||
içimden geçenleri Mor Ve Ötesi şarkılarında buluyorum ve dinlemeye doyamadığım bir grup iyi ki varsın Mor Ve Ötesi.
|
||
|
||
ArkadaşLar!!!Mor ve ötesi eLemanLarı konserde sahneye çıkmadan önce birbirLerine sarıLıyomuş...Bunu da kerem özyeğen abimiz söyLedi
|
||
|
||
ayy canım abilerim hepsini inanılmaz seviyorum çok doğallar,sevimliler canlarım benim :-*keşke hepsiyle tanışsam onlar da beni hiç unutmasalar ben onların küçük hayranları olsam....
|
||
|
||
ArkadaşLar!!!Mor ve ötesi eLemanLarı konserde sahneye çıkmadan önce birbirLerine sarıLıyomuş...Bunu da kerem özyeğen abimiz söyLedi ![]() TaKim Ruhu isTe Canim aßiLerim siZi cok seviyorum |
||
|
||
ArkadaşLar!!!Mor ve ötesi eLemanLarı konserde sahneye çıkmadan önce birbirLerine sarıLıyomuş...Bunu da kerem özyeğen abimiz söyLedi ![]() TaKim Ruhu isTe Canim aßiLerim siZi cok seviyorum
|
||
|
||
canlarım onlar benim örnek aldığım bi tanecik abilerim..
|
||
|
||
konserde daha çok sevdiğim cana yakın insanlar
|
||
|
||
konserde daha çok sevdiğim cana yakın insanlar yaa konserden önce yapılan röportaj bugün hürriyetteydi. ![]() yaa süperdi burak abi ile harun abinin röportajı vardı. kerem abilerimiz koymamışlar ama olsun.. yinede süperdi röportaj. yaa şimdi çıkacak aldbüm yaşasın içinde deli var ve 3 tane falanda remiks koycaklarmışş.. çok seviyorum abilerimizi..
|
||