|
||
| http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,29781.msg221354/topicseen.html#msg221354 röportajı koyabildim sonunda fana..
|
||
|
||
| ölene kadar onları sevip şarkılarını dinleyeceğim gerçekten mükemmel bir grup | ||
|
||
hayatımın anlamı Mor Ve Ötesi diyebilirim.
|
||
|
||
yaa harika bi grup hayatımın çoOoOk büyük bi kısmını kapsıyolar keşke onlarla tanışbilsem |
||
|
||
mor ve ötesi bestelerini yaparken o günün koşulundan mı etkileniyor?
![]() |
||
|
||
bir pencere var ve bizim boyumuz kısa ama mor abilerimizin boyu uzun ve pencereden bakabiliyorlar ve dünyayı bize fısıldıyorlar.. bakmakla kalmayıp elimizden tutup bize de gösteriyolaro pencere dünyaya bakıyor... içimden geçirip de anlatmaya kelime bulamadığım, söyleyemediğim, tanımlayamadığım şeyleri harika bir şekilde buraya yansıtmışsınız. bunları okurken, "evet,evet!" benim söylemek istediklerim de işte tam bunlardı dedim. ama morveötesi benim için hala tanımlanamaz bir grup... ![]() aynen...onları anlatacak hiçbir söz bulamıyorum |
||
|
||
| onları bir derdim varla tanıdım iyikidi bu şarkılarıyla tanımışım yada iyikide tanımışım onları kesinlikle müzik leri için seviyorum | ||
|
||
konserde daha çok sevdiğim cana yakın insanlar ![]() bir kere bende görsem.
|
||
|
||
| alternative müziğin en iyi grubu ve bu foruma gelmemi sağlayan 4 mükemmel insan | ||
|
||
| birbirinden harika dört kişilikten kurulmuş harika insanlar. | ||
|
||
sonsuz boşluk içindeki bir avuç toprak onlar ,tutunabileceğimiz bir tanecik dal..
AHHH AHH ![]() |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ BİR YASAM BİÇİMİDİR... Heredot |
||
|
||
mükemmel en sevdiim grup harikalar sarkıları düsünceleri durusları mantıkları ve müzikleriyle bi de onlarla tanissam daa ii olcak ama biliyorum bi gün o da olcak
|
||
|
||
| hiçkimsenin anlatamadığı,söyleyemediği birçok şeyi en doğru şekilde haykıran 4 insan.. başımıza gelen en güzel 4 şey.. |
||
|
||
Hayatı anlamlı kılan dört kanatsız melek:)
|
||