|
||
| Şiir yazmama birebir etkisi olan şahsiyetler. 12 yaşımdayken şiir yazmaya onlarla başladım ve hala yazıyorum.O zamandan beri hedefim onlar kadar iyi şarkı sözü yazmaktı, beceremesem bile çabalıyorum (:. İlk başta kendileri hayatımda çok şeyi değiştirdiler. Sonrasında da onlar adına kurulmuş bu Fan sitesi (:.. İyi ki varsınız... | ||
|
||
| 4 de 1 çelişkili davranan müzisyenler topluluğu. | ||
|
||
Bence grup olarak çok özel bir yeteneğiniz var.Sahnedeki performansınız beni çok etkiliyor.Çaldığınız müzik aletleriyle adeta bütünleşiyorsunuz.Bu çok güzel birşey.Bence müzik hayatınıza hep devam edin.İnsanlığa 4 güzel hediye
|
||
|
||
çokkkkkkkkkkkkkkkk duyarlılar gereksiz aşk şarkıları yapmaktansa olayları yorumlamaları daha iyi ben bu yüzden mor ve ötesini çooooooooooooooooook seviyorum ![]() ama orada biri varki o kişi BURAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ![]() |
||
|
||
Aşk şarkıları da , politik şarkılarda yapan , söz ve besteleri süper olan , kişilikleri mükemmel olan , süper ötesi bir grup
|
||
|
||
Bence onlar 4 tane prens!Tıpkı birbirini seven 4 kardeş!Hiç ayrılmıyorlar!Bu çok iyi birşey!
|
||
|
||
hala duyarlı insanların olabildiğine inandıran birbirine bağlı 4 mükemmel insan
|
||
|
||
| siyasi ve toplum olaylarını müziğine yansıtan ender sanatçılardan.. | ||
|
||
| Arkadaşlar eğer Mor ve Ötesi'ni tarif etmek, tanımlamak isteseydiniz ne derdiniz??? Örneğin; bence Mor ve Ötesi... Türkiye'nin en akıllı 4 "deli"si... ![]() Sizin yorumlarınız? |
||
|
||
aslında bayağı düşündüm bu soruya ama güzel bi bölüm hımm..... aslında sözcükler yetmiyor bence türkiyedeki en iyi rock grubu sıkıcı aşk şarkıları yapmaktansa gündemdeki olayları anlatıyorlar bence çok güzel oluyor müzik kaliteside tek kelimeyle HARİKA
|
||
|
||
siyasi ve toplum olaylarını müziğine yansıtan ender sanatçılardan.. Bir arabanın 4 tekerliği...
|
||
|
||
| yanılmıyorsam harun bi röpörtajında "etrafa zarar vermeyen bir çeteyiz" demişti.bu benim çok hoşuma gitmişti.bencede etrafa zara vermeyen kalpleri tertemiz bir çete.. |
||
|
||
Ben anlatılmaz yaşanır derdim.
|
||
|
||
| bencede anlatabilecek birşey deil bu | ||
|
||
4 adet yetenekli şekeri tecrübe ile birleştirince oluyo mor ve ötesi