|
||
SELAM...ben mor ve ötesi grubunu çok begenerek dinliyorum...onlar hakkında yapılan yorumları dogru bulmuyorum çünkü herkesin hayatı kendine özel hayatları kimseyi ilgilendirmez.Önemli olan yaptığı işler ve çok başarılılar umarım hep böyle devam ederler.
|
||
|
||
| just me nin en başta yazdığı yazı tüylerimi diken diken ettii... ne kadar güzel anlatmış grubumuzuu... bir teşekkür borcum var mor ve ötesine.. herşey için ... teşekkürlerr... |
||
|
||
| 95 yılından bu yana harika bir grup biraz geç keşfedildiler ama tarzları ve yorumuyla mükemmeller başarılarını fazlasıyla hak ediyorlar iyi ki varlar umarım hiç bizi yalnız bırakmazlar... | ||
|
||
| BENCE MOR VE ÖTESİ DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR GRUP | ||
|
||
| mor ve ötesi benim en sevdiğim ve çok iyi bir grup. bence süper bir grup. şarkıları süper... onları çok seviyorum.. | ||
|
||
| onlar sayesinde mor delisi oldum teşekkürler | ||
|
||
insanlara işin bir de bu yanından bak diyen grup...ayrıca rock müziği benimsememde büyük payları vardır kendilerinin
|
||
|
||
| ben onları hıc bı sozle anlatamam | ||
|
||
| ben onları cook sevıyorum |
||
|
||
Sende haklısın ben bir anımı paylaşayım eger kızmazsanız;
Ben şu an şırnakta vatani görevimi yapıyorum. İnanın her mayın aramasına çıkmadan önce mutlaka ve kesinlikle Mor Ve Ötesi dinlemeyi ihmal etmem. Ölüm iki adım ötemde ben sanki ölecekmiş gibi her yerde Mor Ve Ötesi dinlemeyi ihmal etmem. Tamam bu yazdıklarımın belki konumuzla hiçbir alakası yok diye düşünebilir ve yazabilirsiniz. Bana göre bunun adı şudur;;; |
||
|
||
just me nin en başta yazdığı yazı tüylerimi diken diken ettii... ne kadar güzel anlatmış grubumuzuu... bir teşekkür borcum var mor ve ötesine.. herşey için ... bunu buraya yazmayıp ö.m. atmam gerek,bliyorum; öncelikle çok teşekkür ederim.buraya yazdım çünkü olurda (hiç sanmıyorum ama) o yazıyı okumak isteyen varsa,artık Amatör Yazarlar/just me bölümünde yer alıyor.
teşekkürlerr... |
||
|
||
MOR VE ÖTESI NE ANLATILIR NE ONLARIN HAKKINDA BIR SEY YAZILIR; KELIMELER YETMEZ; ONLAR SADECE YASANIR.....sarkilarini dinleriz, ve genelde hepmimiz o ayni duyguyu hisederiz onlari dinlerken, ve onu öyle yazmak kolay degildir, anlatabilen varsa yazsin lütfen
|
||
|
||
| merhabalar dostlar ben toprak .sizce 21.yy felsefesinin doğuşuna fiiller ne nitelikte olabilir/evrenselsiniz ,iyi ki varsınız/ | ||
|
||
gercekten de onları anlatmak cok zor ya. dinlerken cok garip seyler hissediyor insan ama anlatamıyor. en azından bize bu duyguları yasattıkları icin tesekkurler
|
||
|
||
| farklı şeyler yapmak için uğraşıp didinen dört "insan". | ||