|
||
| aslında çok ruhsuz gibi gelmişlerdi bana bi çok insana da öyle geliyo malsef ama müziklerini yapmaya başlayınca .....her şy ozman başlıyor bence....emin adımlarla ilerleyen bir grup | ||
|
||
beni pop tan ve rap ten nefret ettiren ve kendilerine bağlayan tek grup iyi ki varsınız Türkiye'nin en iyi rock grubu ![]() bende başka müzik türleri dinliyodum bi albüm almak istedim mvö değişik geldi o günden itibaren rock rock rock mvö mvö mvö |
||
|
||
| çok seviyorum onları... | ||
|
||
| tek kelimeyle süperler..!başka dicek bişii yok..! | ||
|
||
| abarttığımı düşünenler var ama bence dünyanın en iyi grubu. | ||
|
||
bir pencere var ve bizim boyumuz kısa ama mor abilerimizin boyu uzun ve pencereden bakabiliyorlar ve dünyayı bize fısıldıyorlar.. o pencere dünyaya bakıyor... ne kadar güzel anlatmışsın |
||
|
||
| onlarsız bir hayat düşünemiyorum | ||
|
||
| öyle şanslıyızki...dünyada eşi benzeri olmayan bişeyi seviyoruz, anlıyoruz, dinliyoruz... | ||
|
||
| Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada kalplerimiz mvö ile aynı gökyüzünü paylaştıgımız için kendimi çok şanslı hissediyorum. | ||
|
||
kendilerini sıkılmadan dinlettiren ender gruplardan biri,arkadaşlar emeğinize yüreğinize sağlık
|
||
|
||
| onlar anlatılmaz ki..her gün gözümü açtığımda bile aklımda oluyorlar..yakışıklılıkları ya da giydikleriyle değil..düşünceleriyle,felsefeleriyle,yaptıkları işle...sizle büyüyorum büyümeye devam edeceğim mükemmel insanlar... | ||
|
||
| hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız |
||
|
||
onlara cok sey borcluyum...iyiki varlar..hepsini cok seviyorum..onlar bir tane...benzerleri bile yok bu dünyada aynisini birakin bir tanecik grubum(z).. |
||
|
||
şu anda 18 yaşındayım 12 yaşımdan beri hayranınızım daha ne diyebilirim ki be haa... böyle bir aşk olamaz çok seviyorum aşığım evleneceğim.... ![]() öss e stresine en iyi gelen şey arkadaşlar anaokul stajyer öğretmenliğim var çaktırmadan 5 yaşa dinletiyorum öğrencilerim bile size bayılıyorrrr....
![]() |
||
|
||
| bencede rock iki bölümden oluşuyor mor ve ötesi diğerleri .onlaın hayatımda ayrı bir yeri var ailem arkadaslarım ve mor ve ötesi onları cookkkkkkk seviyorum.iyisallah ömrüm boyunca var olurlar |
||