|
||
| Çöp Kişilik Testi Bugünlerde biraz dalgısınız sokakta bambaşka şeyler düşünerek yürürken birden bir çöp tenekesine çarpıp devirdiniz............ Kokoloji Kitabından alınmıştır... http://www.cebirsel.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=532 |
||
|
||
| elma koçanları çıktı bende. biliyorum takıntılı olduğumu da bu dereceye geldiğimi bilmiyordum | ||
|
||
bendede elma koçanları çıktı aslında diyette olduğumda doğru ama kilolarım bana sıkıntı vermiyorki sadece kıyafetlerimin içine giremiiyorum ondan diyetteyim
|
||
|
||
bende de elma koçanları çıktı..doğru fikir yürütmüşler...ilginç
|
||
|
||
| ben bi çok toplanmış siyah torbayı tercih ettim bana içinde ifade edemediğin duyguların var diyor. hade ordan:P | ||
|
||
| içimde saklayıp anlatacak kişi bulamıyomuşumm doğruu | ||
|
||
| tOrbAlaNmAmıŞ ÇöpleR dEdiMM , iFadE edEmEdiğiM dUyGulaRla dOluYmuşUm AslınDa bi bAkımA da DoğRu giBi....... | ||
|
||
ben o kadar acmıyım yaa elma kocanları cıktı bendede
|
||
|
||
| Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. olabilirrrr:d |
||
|
||
Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. bende de o çıktı olabilirrrr:d
|
||
|
||
| Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir. 2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. |
||
|
||
| Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir. 4. Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası: Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası hayal etmiş olanların kendilerini kontrol duyguları çok gelişmiştir. Siz zayıflık göstermekten ya da şikâyet etmekten nefret edersiniz çünkü gururunuz buna izin vermez. Ama başkalarının neler hissettiğinizi bilmesi, zayıflık belirtisi değildir. İpleri biraz gevşetin de o çöpler kokmaya başlamadan önce içeriyebirazcık hava girsin. |
||
|
||
| Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı. Doğru aslında,,, ama ben kitabı da okumuştım zaten :} |
||
|
||
| 1. Hiçbir şey, teneke boştu: Bu cevabı veren kişiler hayatlarını ortaya sermeden ya da olduklarından başka görünmeden yasarlar. İçleri neyse dışları da odur. Çekiciliklerini saf dürüstlüklerine borçludurlar. bana da bu çıktı
|
||
|
||
1. Hiçbir şey, teneke boştu: Bu cevabı veren kişiler hayatlarını ortaya sermeden ya da olduklarından başka görünmeden yasarlar. İçleri neyse dışları da odur. Çekiciliklerini saf dürüstlüklerine borçludurlar. bana da bu çıktı ![]() bana da bu çıktı bis içi dışı bir insanlarız dierleri düşünsün
|
||