|
||
| bir yığın çöp torbası yola saçıldı dedim. yorum çok garip çıktı ve çok ta mantıklı hatta tam anlamıyla gerçek |
||
|
||
| Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir. 2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. BIr bakimda da dogru...begendim testi Ama gercekten kisiligi belirlemek icin ilginc bir soru secilmis
|
||
|
||
| ben içi boşu seçmiştim.. | ||
|
||
| 2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. hımm evet aslında |
||
|
||
| 4. Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası: Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası hayal etmiş olanların kendilerini kontrol duyguları çok gelişmiştir. Siz zayıflık göstermekten ya da şikâyet etmekten nefret edersiniz çünkü gururunuz buna izin vermez. Ama başkalarının neler hissettiğinizi bilmesi, zayıflık belirtisi değildir. İpleri biraz gevşetin de o çöpler kokmaya başlamadan önce içeriyebirazcık hava girsin. | ||
|
||
| Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir. 2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. hmm
|
||
|
||
| Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. evet doğru bu test benim açımdan en azından. |
||
|
||
Elma koçanları falan çıktı bende
|
||
|
||
Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir. 2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. |
||
|
||
| ben de elma koçanları vs. dedim ama benim yemeklerle sorunum yok ki veya kilolarımla... | ||
|
||
| Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir. 3. Elma koçanları, tavuk kemikleri ve başka yemek artıkları: Bir yığın mutfak artığı hayal edenler iştahlarını ve yemeğe karşı doğal isteklerini bastıran kişilerdir. Belki de diyet yapıyorsunuz ya da yemekten kısarak para arttırmaya çalışıyorsunuz dahası beklide kilolarınız size sıkıntı veriyor. Şartlarınız her ne ise bu sizi etkiliyor. Fazla abartmaya gerek yok ve arkadaşlarınızla bir restoranda güzel bir gece geçirmek size iyi gelecek. benim kilomla falan sıkıntım yok |
||
|
||
| teneke boştu dedim:doğru cıktı. | ||
|
||
Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir. 2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. |
||
|
||
Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir. aynen
4. Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası: Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası hayal etmiş olanların kendilerini kontrol duyguları çok gelişmiştir. Siz zayıflık göstermekten ya da şikâyet etmekten nefret edersiniz çünkü gururunuz buna izin vermez. Ama başkalarının neler hissettiğinizi bilmesi, zayıflık belirtisi değildir. İpleri biraz gevşetin de o çöpler kokmaya başlamadan önce içeriyebirazcık hava girsin. |
||
|
||
| ben torbalanmamış çöpler dedim içimde ifade edemediğim duyglar varmış meğer | ||