|
||
| Hematofobi: Kan korkusu Araknofobi: Örümceklerden korkma |
||
|
||
| Akrofobi: Yüksek yerlerden korkma Apifobi: Arılardan korkma Entomofobi: Böceklerden korkma Hematofobi: Kan korkusu Ofidiyofobi: Yılanlardan korkma Oyuncak bebeklerden aşırı derecede korkma : Chuck geldi aklıma bulamadım burada Chuckyfobi olsun bari
|
||
|
||
Entomofobi: Böceklerden korkma (böcek olan ortamda duramıyorum tepemde uçuşan böceklere sinir oluyorum öldüremiyorumda acıdığımdan )Hematofobi: Kan korkusu (kan görünce hep içim bir acaip olur hastaneleride sevmem zaten )
|
||
|
||
| Akrofobi: Yüksek yerlerden korkma Fobofobi: Korkmaktan korkma Homofobi: Eşcinsellerden korkma Gerontofobi: Yaşlı insanlardan ya da yaşlanmaktan korkma Klostrofobi: Kapalı yer korkusu Soteriofobi: Başkalarına muhtaç olmaktan korkma Tafefobi: Diri diri gömülmekten korkma Oyuncak bebeklerden aşırı derecede korkma : Chuck geldi aklıma bulamadım burada Chuckyfobi olsun bari Aha kucuklukten beri ben de korkarım Chucky den ![]() Tam ustune bastın ![]() walkwomen sen bundan da korkuyorsundur kesin ![]() Tokofobi: Gebe kalmaktan ya da çocuk doğurmaktan korkma ![]() |
||
|
||
| akluofobi:karanlıktan korkma akustikofobi:belirli seslerden korkma araknofobi:örümceklerden korkma entomofobi:böceklerden korkma nekrofobi:cesetten korkma patofobi:hasta olmaktan korkma plakofobi:mezar taşlarından korkma tafefobi:diri dri gömülmekten korma trikopatofobi:saç hastalıklarından korkma ![]() allahım ne korkak bi şeymişim de haberim yokmuş
|
||
|
||
ben genellikle kedilerden korkarım hemde feci derece tiksinirim
|
||
|
||
Akrofobi: diğerleri çok komik ya ama korkmaktan korkma böylr biri var mı yada tanıyan.
|
||
|
||
| Benim korkularım: Ablütofobi: Yıkanmaktan korkma, Agorafobi: Açık yer ya da kalabalık korkusu, Akluofobi: Karanlıktan korkma, Akrofobi: Yüksek yerlerden korkma, Araknofobi: Örümceklerden korkma, Bibliyofobi: Kitaplardan korkma, Entomofobi: Böceklerden korkma, Kakorafiyafobi: Başarısız olma korkusu, Tomofobi: Ameliyat olmaktan korkma, Tripanofobi: Aşı ya da iğne olmaktan korkma. Çokmuş ya.Araknofobi'yi görünce aklıma Ata Demirer'in şarkısı geldi.
|
||
|
||
| demek ki araknofobiyim | ||
|
||
| çok saol verdiğin bilgiler için bende merak ediordum | ||
|
||
| yılanlardan ve sulardan korkma bende var.. | ||
|
||
| akluofobi:karanlık korkusu. ödlek miyim ne
|
||
|
||
| helyofobi:güneşten korkma güneşten korkarak nasıl yaşanır ki |
||
|
||
| nasıl bir korku bilmiyorum ama şeftali kabuğuna dokunamıyorum =) | ||
|
||
akluofobi:karanlık korkusu. Bende Aynısı ödlek miyim ne ![]()
|
||