|
||
| valla bilimsel falan anlamam ama örümcekten ödüm patlıyo benim yaaa | ||
|
||
| Musofobi: Farelerden korkma Nekrofobi: Cesetten korkma Obesofobi: Şişmanlamaktan korkma |
||
|
||
benim de var bikaç tane ama buraya yazılmamış ![]() arithmophobia(rakam fobisi) - philophobia(aşık olma fobisi) - sarmassophobia(aşk oyunları fobisi) - ![]() rakamfobisi yerine matematik fobisi desek daa doğru olur ![]() |
||
|
||
| Amatofobi: Toz korkusu((çünkü astımım var:D))Emetofobi: Kusmaktan korkma çok kötü bişeeee.... Klostrofobi: Kapalı yer korkusu Nekrofobi: Cesetten korkma |
||
|
||
| * entomofobi :kusmaktan korkma * emetofobi :böceklerden korkma * glossofobi :toplum önünde konuşmaktan korkma bu aralar bide *filofobi(sevmekten, aşık olmaktan korkma) başladı |
||
|
||
| Apifobi: Arılardan korkma Araknofobi: Örümceklerden korkma Dentofobi: Dişçiden korkma Emetofobi: Kusmaktan korkma Entomofobi: Böceklerden korkma Gefirofobi: Köprülerden geçmekten korkma Glossofobi: Topluluk önünde konuşmaktan korkma Harpaksofobi: Hırsızlardan ya da bir suçun kurbanı olmaktan korkma Tafefobi: Diri diri gömülmekten korkma amma ödlek çıktım ben ya ama insan korkularıyla yaşamayı öğreniyor bi zaman sonra
|
||
|
||
| Porfirofobi: Mor renkten korkma "mor renkten korksaydık mor ve ötesi fanı olmazdık ama bende araknafobi ve harpaksofobi var
|
||
|
||
ne acayip korkular varmış ya:D sayılardan nası korkulur ki
|
||
|
||
mizofobi
|
||
|
||
| "eritfobi: yüz kızarmasından korkma "cidden var yeter arttık yüzüm kızarmasın ya. | ||
|
||
Fobofobi: Korkmaktan korkma ilginç
|
||
|
||
"eritfobi: yüz kızarmasından korkma "cidden var yeter arttık yüzüm kızarmasın ya. bende de var artık ya acayip derecede kızarıyorum.domates gibi oluyorum
|
||
|
||
| KLOSTROFOBİ AKROFOBİ |
||
|
||
| Akluofobi: Karanlıktan korkma Akrofobi: Yüksek yerlerden korkma Harpaksofobi: Hırsızlardan ya da bir suçun kurbanı olmaktan korkma Kakorafiyafobi: Başarısız olma korkusu Kinofobi: Köpeklerden korkma Kremnofobi: Yüksek yamaçlardan ya da uçurumlardan korkma Testofobi: Testlerden ya da sınavlardan korkma Gerontofobi: Yaşlı insanlardan ya da yaşlanmaktan korkma(yaşlanmaktan) höh yani ne kadar çok şeyden korkuyormuşum öyle ![]() |
||
|
||
| TAFEFOBİDEN KİM KORKMAZ Kİ HA BİR DE KEREMFOBİ OLABİLİRİM |
||