|
||
benim ne kadar korkum varmış en tuhaf korkularım Koulrofobi: Palyaçolardan korkma Zelofobi: Kıskançlıktan korkma Akustikofobi: Belirli seslerden korkma Logofobi: Belirli sözcüklerden korkma |
||
|
||
O kadar çoklarki kendine bitane bulursun mutlaka
|
||
|
||
benim korkum yok çok şükür de şu kedilerden korkanları anlamıyorum! niye korkarlarsa? sanki yiyecek hayvan onu. korkan birisi varsa lütfen neden korktuğunu açıklasın!
|
||
|
||
| Glossofobi: Topluluk önünde konuşmaktan korkma bu korku değil de,utanıyorum napiyim ![]() |
||
|
||
| bendeki bazi fobiler: Hipegiyafobi: Sorumluluktan korkma Kakorafiyafobi: Başarısız olma korkusu Musofobi: Farelerden korkma....... ....ya sanirim bende Pantofobi: Herşeyden korkma var
|
||
|
||
benimde var biraz fobim ama okurken hic bitmicekler diye korktum
|
||
|
||
| Araknofobi: Örümceklerden korkma cok korkuyorum örümceklerden |
||
|
||
| Tripanofobi: Aşı ya da iğne olmaktan korkma Dentofobi: Dişçiden korkma Hematofobi: Kan korkusu fazlasıyla korkarım..üçünden de. |
||
|
||
13 sayısından korkmak mı neden ki uğursuz muhabbeti yüzünden mi ![]() en komiği tabikide MOR renginden korkmak yaa olamaz var mı çok merak ediyorum. Allah kimseye böyle korkular vermesin yaa
|
||
|
||
| Hipnofobi: Uyumaktan korkma Bu ben de vardı bir ara.Aman Tanrım öyle kötü birşey ki!Sanki insana uyuyunca uyanamayacakmış gibi geliyor.Ben hatırlıyorum da kaç gece kahve içip uyanık kalmaya çalışmıştım.Neyse ki sonra geçti. |
||
|
||
maşallahh
|
||
|
||
| bune yaa gerçekten var mı çoğu şimdi saçma geliyor ama inanmamak istesemde var böyle korkaklıklar ama çoğu çok saçma yaa bende diş doktorundan,sürüngenlerden felen tırsarım ama ordaki çoğu şeyden tırsmam çok komik yaaa bazı admların karşısında dalga için limon felan yeniyor ama bir adamın karşısına mezar taşı felan getirmek daha komik olurdu ama gülmek istemiyorum bir kusur yazık onlara dalga geçerler ama gülmemek elde değil yaaa |
||
|
||
| birde ben annemden tırsarım bunun bilimsel terimi ne tamam kötü oldu ama merak işte bilen varsa bana lütfen söylesin!.. acaba jinefobi olabilir mi dedim ama o zaman pek aynaya bakmamam gerek bende bir kızım demi |
||
|
||
teşekkürler paylaştığın için daha önce görmüştüm
|
||
|
||
benimde baya varmış ![]() Akluofobi: Karanlıktan korkma Akrofobi: Yüksek yerlerden korkma Glossofobi: Topluluk önünde konuşmaktan korkma Tomofobi: Ameliyat olmaktan korkma Tripanofobi: Aşı ya da iğne olmaktan korkma |
||