|
||
bunlaR çok komik öldüm gülmekten
|
||
|
||
| araknofobı... hayatımda en cok orumcekten korkarım.. | ||
|
||
nasıl bir korku bilmiyorum ama şeftali kabuğuna dokunamıyorum =) benimde öle bir sorunum var yalnız degilsin
|
||
|
||
korkmaktan korkma çok iyiymiş.. ![]() o nasıl oluyor acaba merak ettim doğrusu oku oku bitmiyor valla ben bunları hayatta hatırlayamam |
||
|
||
Radyofobi aslında daha var ama en abartılısı bu pc başındayken çok huzursuz oluyorum bazen ama ne yapayım çağa ayak uydurmak lazım
|
||
|
||
| Agirofobi: Caddelerden ya da caddelerde karşıdan karşıya geçmekten korkma Akluofobi: Karanlıktan korkma Akrofobi: Yüksek yerlerden korkma Algofobi: Acı çekmekten korkma Araknofobi: Örümceklerden korkma Filofobi: Sevmekten, âşık olmaktan korkma Hipnofobi: Uyumaktan korkma (nadiren) Kakofobi: Çirkinlikten, çirkin şeylerden korkma Kremnofobi: Yüksek yamaçlardan ya da uçurumlardan korkma Testofobi: Testlerden ya da sınavlardan korkma Korktuğum çok şey varmış anlaşılan ..Bunların haricinde en çok bıçaktan korkarım ![]() |
||
|
||
Korktuğum çok şey varmış anlaşılan bıçaktan bende korkarım..bazen annem sol eline alıp ekmek kesiyor ve bıçağın tam kesilecek tarafını nasıl beceriyorsa dik bir şekilde koyuyor.ödüm patlıyor 5 metre gerisinden.çok tırsarım bu durumdan.
..Bunların haricinde en çok bıçaktan korkarım ![]() |
||
|
||
| Arakibutirofobi: Yerfıstığı ezmesinin, yerken, damağa yapışmasından duyulan korku bu ne yaaa çok korkuyorsan yeme gitsin ![]() Soteriofobi: Başkalarına muhtaç olmaktan korkma Tafefobi: Diri diri gömülmekten korkma Takofobi: Yüksek hızdan korkma Talassofobi: Deniz ya da okyanus korkusu ben de bunlar var |
||
|
||
| En çok karşıdan karşıya geçerken korkuyorum.Sanki tüm arabalar bana yönelmiş gibi oluyor.O yüzden hep üst geçidi kullanıyorum.Üst geçidi kullanmadığım zamanlarda karşıya geçmeye çalışıyorum.Hep birilerinin arkasına saklanıyorum karşıya geçerken.Bazen arkadaşlarım beni tutuyor.Geçen sene bir kere araba çarpıyordu.Hatta herkes çarptı zannedip bana bakmış.Çok fena! sosyofobi,soteriofobi, kakorofiyafobi de var bende. Bıçaklardan değil ama insanların bıçağı tutuş şeklinden korkarım. |
||
|
||
| Politikofobi: Politikacılardan korkma şu sıralar acayip tırsıyorum bunlardan
|
||
|
||
| Dentofobi: Dişçiden korkma Testofobi: Testlerden ya da sınavlardan korkma bende de bunlar var ): |
||
|
||
insanlar ne cok seyden korkuyor benım hıc oyle bır derdım yok sukur ;Dkorkmam ama takıntılarım cok fazladırrr.
|
||
|
||
| Araknofobi(örümceklerden korkma), entomofobi(böcekelrden korkma), var bende sanırım... Ama şunu anlamadım.Mesela sürüngenlerden korkma demişler ama ayrı olarak yılanlardan, farelerden, solucanlardan korkma falan demişler.Zaten onlar da sürüngene girmiyor mu
|
||