|
||
bu resimleri nerden buluyosun yaa? ![]() hepsi cok güzel. hayran kaldim. hele o karincanin tasidigi bisküviler. |
||
|
||
bu resimleri nerden buluyosun yaa? fotoğrafları severim... ![]() hepsi cok güzel. hayran kaldim. hele o karincanin tasidigi bisküviler. ![]() yakında da 1957 den bu yana gizli kalmış ama çok şey anlatan fotoğrafları koyucam...
|
||
|
||
bu resimleri nerden buluyosun yaa? fotoğrafları severim... ![]() hepsi cok güzel. hayran kaldim. hele o karincanin tasidigi bisküviler. ![]() yakında da 1957 den bu yana gizli kalmış ama çok şey anlatan fotoğrafları koyucam... ![]() her yıl hani o yılın en iyi fotoğrafı seçilen fotoğraflar mı ? diycemde gizli kalmış denilince merakım biraz daha arttı. fotoğraflara ilgimiz büyük. |
||
|
||
| fotoğraflar çok güzel ya çok bisküvi taşıyan karınca çok güzelmiş çok sağol gerçekten
|
||
|
||
kulak kabartan heykel süpermiş........
|
||
|
||
| o ilk fotoğraf balistik konusunda gösteriliyor ve beni mest etmişti desem yalan olmaz balistikle ilgilenmek istemiştim ve bu son fotograf çok acı olmasının yanında inancın en açık örneklerinden olmalı.. | ||
|
||
çok güzel fotoğraflar var burda arkadaşalar çok sağolun özellikle karınca çok süper kendinden ne kadar büyük işlere kalkışıyor umarım bu küçük karınca bize örnek olur
|
||
|
||
| kadının poposuna vuran cansız manken manyak olmuşş...çok teşekkürler paylaşım için.. | ||