|
||
| ya bende fotograflarla ilgileniyorum arkadaşlar harika görüntüler | ||
|
||
| beste ablanın koydukları cidden yakalanması zor anlar yani yaa inanılmaz bişi | ||
|
||
| gerçekten yakalanması için elde fotoğraf makinesiyle gezmek lazım gerçi öyle bile zor... | ||
|
||
| hayatta yakalanması zor anları ben de fotoğraf etmek isterdim hem bi anı kalmış olurdu bakar bakar özlem giderirdim:D |
||
|
||
| gerçekten yakalanması zor çok güzel resimlerr | ||
|
||
| yaaaa hepsi mükemmel...şu dinleyen heykele ve mankenin olduğu resme bayıldım............ | ||
|
||
cambazimbenim çok sağol ya senin sayende bir sürü değişik resim görüyoruz. bu fotoğraflarda gerçekten güzeller.
|
||
|
||
| Bisküvi taşıyan karınca resmi dikkatimi çekti.. Güzel resimler | ||
|
||
| ilk başatki fotoğrafı gerçekten yakalamak zor. karınca ile kulak kabartan heykelde çok hoşuma gitti. sağol | ||
|
||
karıncaya acıdım ya yazık. ama hepsi harika resimler.
|
||
|
||
| hepsi de ilginç ve güzel fotoğraflar.sanat olmadan hayatın anlamı olmuyor. | ||
|
||
| güzelmiş ya gercekten sağol | ||
|
||
karıncaya acıdım ya yazık. ama hepsi harika resimler.![]() karıncaya acımana gerek yok bir yerde okumuştum karıncalar kendi ağırlığından 4katı kadar fazla cisimleri taşıyabiliyorlarmış o yüzden için rahat olsun ![]() |
||
|
||
gerçekten yakalanması için elde fotoğraf makinesiyle gezmek lazım gerçi öyle bile zor... katılıyorum çok güzellermiş,teşekkürler
|
||
|
||
müthişLer ya..... çok saoL...
|
||