|
||
| 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen bana da bu çıktı
|
||
|
||
bana da 20-36 çıktı..doğru gibi sonuç
|
||
|
||
benim de özgüvenim iyiymiş yaa
|
||
|
||
| 20-36 çıktı banada doğru özgüvenim vardır ama her konuda değil tam arada bişey işte | ||
|
||
| 20-36 çıktı bana da... | ||
|
||
20-36 aslında dogru bazen kendıme hıc ozguvenım yok ama cogu zaman kendıme guvenırım annem kendıne guven duymadıgın zaman ne ılerleyebılırsın nede bı ıse baslaya bılırsın der hepte katılırım ona annem ıste yaaaa
|
||
|
||
| 6-18 : Korkak ve kendine güvenmeyen,etrafındakilerin önderlik ve rahberliğine ihtiyaç duyan birisiniz.Hayatı güzel yaşamak için biraz desteğe ihtiyacınız olduğu muhakkak.Bilmemek sizi bıktırmasın.Öğrenmenin sihirli kapıları her zaman ardına kadar açık. böyle biri değilimm aslında
|
||
|
||
| 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen iyiyim iyi | ||
|
||
| benimde orta seviye çıktı ama test bana pek inandırıcı gelmedi |
||
|
||
| 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen | ||
|
||
| herkese aynı ortalama çıkar mı...ŞAŞILACAK ŞEY doğrusu... | ||
|
||
| 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen. bende bu cikti , ya böyle bir teste gerek yok bence, herkes kendi özgüvenini biliyordur,
|
||
|
||
| 20-36 bnedde 22 çıktı evet bu dogru sanırım bu dogru özgüvenim tam ama zayıf yönlerimde var | ||
|
||
| 30 puan çıktım.normalde bu tarz testlerde en yüksek seviyede çıkardım.demekki özgüvenimde eksilmeler olmuş.
|
||
|
||
| 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen. tamam bakarım
|
||