|
||
bende 22 çıktı evet doğru ama şu da çok doğru kendine güvenen insan bu testi yapar mı!
|
||
|
||
| 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen. Bir bakıma doğru olabilir ancak çoğunlukla ked,me değil çevremdekilere güvenmem:/ |
||
|
||
| 35-44 : Bu aralıkda kendine güven konusunda sorun yok.İnsanlar önderlik ve ilham için size güveniyorlar.Muhtemelen,yine de, bazı kesim sizin kendini beğenbmiş ve ezici olduğunu düşünüyor.Doğru söylemek gerekirse enaniyetiniz (egonuz) epey fazla.Siz de şahsi olarak sizi öldürmeyen şeyin sizi güçlendireceğini düşünüyorsunuz.Ancak ünlü mütefekkir Goethe´nin ifadeleriyle "İstenilen herşeyi yapmak için insan kendini olduğundan daha iyi görmelidir" biliyodum gerçekten kendime çok güvenirim |
||
|
||
| 6-18 : Korkak ve kendine güvenmeyen,etrafındakilerin önderlik ve rahberliğine ihtiyaç duyan birisiniz.Hayatı güzel yaşamak için biraz desteğe ihtiyacınız olduğu muhakkak.Bilmemek sizi bıktırmasın.Öğrenmenin sihirli kapıları her zaman ardına kadar açık. aynen öylee
|
||
|
||
| 22 puan çıktı 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen. |
||
|
||
| 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen. Aslında kendime güvenim vardır ama güzellik konusunda yok herkes güzel olduğumu söyler ama ben güvenemiyorum diğer konularda kenime güvenim vardır.... |
||
|
||
| bende 32 puan çıktı. 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen. |
||
|
||
28 puan çıktı ![]() 20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen. İyi oldu düşünürüm.Ama hiçbir cevabımın değişeceğini sanmıyorum.Ya bir soru sormuşlar, yabancı bir ülkeye gider misiniz tek başınıza diye.Dillerini bilmiyorum, gideceğim yeri bilmiyorum.Heralde gitmem tek başıma...
|
||
|
||
| bu testi yapmıştım özgüvenim varmış | ||
|
||
20-36 : Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor.Bu test yoluyla korkularınızı saptayabilir,onların geçerliliğini değerlendirebilir ve isterseniz onları düzeltebilirsiniz.Hayır cevaplarınıza tekrar bakıp üzerinde düşünün lütfen. eh öyle diyeyim yapayım bende dengeliyim diyeyim tatlı limona başvurayım da goethe haklı ya ![]()
|
||