|
||
| mor ve ötesinin veya grup elemanlarının sevmediğiniz özellikleri? varsa tabi ;
|
||
|
||
hepsinin GS'li olmaması sadece harun GS'li
|
||
|
||
samsuna pek gelmeyişleri bir de konserlerini geç saatte yapmaları (gerçi onların elinde olan birşey midir değil midir bilmem ama)
|
||
|
||
konserlere duyurulduğundan daha geç çıkmaları. bir buçuk saat geç çıktıklarına bile şahit oldum.
|
||
|
||
konserlere duyurulduğundan daha geç çıkmaları. bi buçuk saat geç çıktıklarına bile şahit oldum. evet...tamam konserlerde bazen olur böyle şeyler hatta neredeyse bütün konserlerde olur.ama mvö si son zamanlarda bir buçuk,iki saat insanları konser salonlarında beklettiği olmuştu.hele bir de en önü kapabilmek için konser yerine 1-2 saat erken gelmişseniz..... ![]() tabi artık bütün izleyiciler isyanlarda.ama konser başlayınca bunların hepsi unutuluyor.
|
||
|
||
| bazen soguk tavırları....(genelde hepsinde var bu özellik)onun dısındada kusursuzlar.. | ||
|
||
genel olarak pek sevmediğim bir özelikleri yok valla ama şu aralar istanbul'daki konserlerinin en son sırada yer alması (bunu onlar mı belirliyor bilmiyorum ama) ve parkormanda veriyolar konseri yaa dünyanın bir ucu...
|
||
|
||
| sadece ve sadece imza aldığım vakit keremin ö. tavrı sinirimi bozmuştu..imza almak için sırada beklerken imzalamayıp sadece uzaklara dalmakla meşguldu..ben de grubu tanımadığım için herhangi bir hareketimi sakınmadan kollarımı bağlamış imza atmasını bekliyordum.. en sonunda kerem k. diğer keremi dürttü de keremcik imza gününde olduğunu hatırladı =) ama bu olay sadece 5 dk lık bir şeydi..böyle bir şey için ona kötü şahıs damgası vuramam ama bu tavrı benim canımı sıkmıştı sadece.. | ||
|
||
| sigara içmeleri.. | ||
|
||
| içiyorlar mı...ben burak 'n içtiğini sanmıyorum yaa aşırı çevreci bir insan.. emin misin hepsinin içtiğine? | ||
|
||
içiolarmı...ben burak ın içtiğini snamıyorm yaa aşırı çevreci bir insan.. emin misn hepsinin içtiğine? yok canım ben onu sadece harun tekin ve kerek k. için söylemiştim..yanlış anlaşılmasın..
|
||
|
||
hıı..bende panik yaptım şaşırdım bi an burak da içiyor canım ne yazık ki hepsi içiyor hem de hepsii hepsiiii off bu yönlerini sevmiyorum kendilerine zarar veriyorlar... ![]()
|
||
|
||
yaa hem çevreciler hem sigara, içki içiyorlar
|
||
|
||
| HAYIR İÇİYOR VE HATTA BENDE RESMİ VAR: RESMİ YAKLAŞTIRIN KEREM KABADAYI'NIN ELİNDE SİGARA VAR İÇKİ KONUSUNDA BİR ŞEY DİYEMEYECEĞİM
|
||
|
||
| valla burak ve harun benim gözümün önünde içtiler..bir konser sonrası..hoş biraydı ama olsun... | ||