|
||
bencede bu 13 sehıt olayına bır tepkı vermelıydıler ama onların dusuncesı bu arad harunun ve keremın sıgara ıcdıgını bılmıyordum onların dusucesı bence hakla gayette ıc ıceler ben onları soguk gormuyorum ve onların bı kur-surlu yanları oldugunu dusunmuyorum ve onlarııı cook sevıyorum(harun tekın) 13 şehit olayına tepkilerini veriler. Sen galiba bu forumdan başka Mor ve Ötesi Resmi Web Sitesine www.morveotesi.com girmiyosun! Sitedeki şehitlere yazılmış olan yazı sitede 5 gün boyunca yayımlandı. |
||
|
||
bencede bu 13 sehıt olayına bır tepkı vermelıydıler ama onların dusuncesı bu arad harunun ve keremın sıgara ıcdıgını bılmıyordum onların dusucesı bence hakla gayette ıc ıceler ben onları soguk gormuyorum ve onların bı kur-surlu yanları oldugunu dusunmuyorum ve onlarııı cook sevıyorum(harun tekın) 13 şehit olayına tepkilerini veriler. Sen galiba bu forumdan başka Mor ve Ötesi Resmi Web Sitesine www.morveotesi.com girmiyosun! Sitedeki şehitlere yazılmış olan yazı sitede 5 gün boyunca yayımlandı. |
||
|
||
bursaya nerdeyse hiç gelmiyorlar..bu konuda çok şikayetçiyim
|
||
|
||
ben de şikayetçiyim mersine gelmiyorlar ya...
|
||
|
||
evet..sürekli istanbul.. ![]() bursaya en son kaç yıl önce gelmişlerdi bilmiyorum..ben beşikteydim heralde ![]() |
||
|
||
| çoğu şikayet hep bazı illere gelmemeleri... siz gitsenize onların ağağına, mesela Rock İstanbul'a gelin bu sene Mesela Bursa'nın Nüfusu ne kadar? 3.020.000 diyelim bunların içinden yüzde kaçı Mor ve Ötesi Dinler? Bırakın Mor Ve Ötesi dinlemeyi Rock dinleyen kaç kişi olabilir ki? | ||
|
||
| yazın ki denizli konseri için ertelendi dendi yani iptal falan edilmedi... ama sonradan herhangi birşey de söylenmedi sanırım bu işi iptal ettiler... başlangıçta iptal edildiği belirtilseydi daha iyi olabilirdi... neyse çok sorunda değil
|
||
|
||
yazın ki denizli konseri için ertelendi dendi yani iptal falan edilmedi... ama sonradan herhangi birşey de söylenmedi sanırım bu işi iptal ettiler... başlangıçta iptal edildiği belirtilseydi daha iyi olabilirdi... neyse çok sorunda değil ![]() denizlili misin? iptal olmuştu o bu yaz ordaydım, bizim konsere gelseydin keşke, ama biz Mor ve Ötesi kadar reklam ve Bilboard yapamıyoruz denizli de konser verdik açık hava tiyatrosu ve çamlık adlı ilçede. |
||
|
||
yazın ki denizli konseri için ertelendi dendi yani iptal falan edilmedi... ama sonradan herhangi birşey de söylenmedi sanırım bu işi iptal ettiler... başlangıçta iptal edildiği belirtilseydi daha iyi olabilirdi... neyse çok sorunda değil ![]() aynen bende bunu cok merak ediyorum ya.. koskoca hayallerle konseri bekledik, sonra ertelendi dediler, sonrada hicbirsey cikmadi.. vericeklerse konseri bir zahmet ben yazin denizliye gelince versinler.. olmadi bu konu hakkinda bir haber versinler , bizde merakla beklemeyelim..bence en kisa zamanda bu konu hakkinda birsey demeliler artik..
|
||
|
||
yazın ki denizli konseri için ertelendi dendi yani iptal falan edilmedi... ama sonradan herhangi birşey de söylenmedi sanırım bu işi iptal ettiler... başlangıçta iptal edildiği belirtilseydi daha iyi olabilirdi... neyse çok sorunda değil ![]() denizlili misin? iptal olmuştu o bu yaz ordaydım, bizim konsere gelseydin keşke, ama biz Mor ve Ötesi kadar reklam ve Bilboard yapamıyoruz denizli de konser verdik açık hava tiyatrosu ve çamlık adlı ilçede.
|
||
|
||
hande yener e 2 şarkı vericeklermiş
|
||
|
||
çoğu şikayet hep bazı illere gelmemeleri... siz gitsenize onların ağağına, mesela Rock İstanbul'a gelin bu sene Mesela Bursa'nın Nüfusu ne kadar? 3.020.000 diyelim bunların içinden yüzde kaçı Mor ve Ötesi Dinler? Bırakın Mor Ve Ötesi dinlemeyi Rock dinleyen kaç kişi olabilir ki? bilmediğin şeyler hakkında pek fazla yorum yapmamanı tavsiye ederim..bursaya gelip gör kaç kişi rock dinliyor..bak bakalım?mor ve ötesi gelsinde görsün kaç kişi gelecek konsere kimse gelmezse gelmesinler birdaha ben giderim ayaklarına.. kusura bakma ama herkesin rock istanbula gelecek durumuda olmayabilir..ben ölüyorum desem ailem beni salmaz..ne var yani bursada ve daha birçok ilde konser verseler?? istabul'dan dışarıya kafalarını uzatsalar biraz? |
||
|
||
| bencede yaaaaaaaaa niye bursayaa gelmiyolarr...... kardeşim sende ozman o şehrin fan sitesinden araştır.gidecegin yerde ne kadar sayıda seni karşılıyabilcek fanın var diye ona göre yer kiralaa..ama böle oldukça daha kçtü bi durum oluyoo...3 sene bi konse görmekk
|
||
|
||
| çok mu sessizler bana mı öyle geliyo pek tanınmıyo sanki, gripin,emre aydın,manga gibi gruplar mvö den sonra çıktılar ama daha çok tanınıyolar bence mvö biraz kendin göstermeli daha çok bilimmeli mvö deyince haa bilmez miyim ya denmeli | ||
|
||
bence siteye arada sırada yazmalılar biz onların fanıyız garip miyiz yoksa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||