mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: sevilmeyen yönleri

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13 14

Asi_GuzeL 03.02.2008 14:46:14
bence siteye arada sırada yazmalılar biz onların fanıyız garip miyiz yoksa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cry Cry Cry Undecided Lips Sealed Huh Sad Angry
evet arada bi mesaj atsalar "biz size önem veriyoruz" demis olurlardi Sad
vermediklerini söylemiyorum yanlis anlasilmasin ama bazen kendimi cok bi garip his ediyorum burda Sad

catlak prenses 04.02.2008 23:31:59
tarsus veya en azından mersinde hiç konsere gelmediler.Türkiyenin her yerini adil bir şekilde gezmediler.Başka da bişey yok. Grin

merveylem 05.02.2008 20:46:45
bir konser bitiminde tanışmak için( benimle beraber 3 kişi vardı sonra bizi gören bikaç kişi daha geldi en fazla 6-7 kişi kadardık)  bekledik .bir görevli geli ve birazdan bizimle görüşeceklerini bildirdi.biz beklerken bizi ikiye ayırıp aramızdan 6-7 yşlarında iki çocuğuyla birlikte bir çift geçti(içeri alındılar hemen ve bu şahsiyetler konser sırasında protokolde oturuyorlardı).
bu arada biz hala kapıda bekliyoruz (epeyi de bekledik hani).
belli bir zaman sonra aynı görevli geldi ve bizimle görüşemeyeceklerini söyledi bizim yoğun itirazımız karşısında görevli albümleri verin ben sizin yerinize imzalatayım dedi.albümlerimiz imzalandı ama bizimle görüşmediler.

bazen bize değer vermediklerini düşünüyorum ama buna inanmak istemiyorum .çünkü benim gözümdeki mvösine bu yakışmıyor.
ya bence bu gibi durumlarda biraz empati kurmaya çalışın.ne biliyim kendinizi onların yerine koyun siz çok iyi bi rock grubunun üyeleri olsaydınız nasıl davranırsınız falan...
sigara ve alkol konusunda diyeceğim bişey yok.koskoca adamlar zararlarını kendileride biliyo heralde Smiley ...kendi tercihleri.son olarak grup üyelerini çok yakından tanımadığım için ya da hepiniz kadar tanıdığım için iyi ya da kötü yönlerinide tam olarak bilmiyorum Undecided

kendimi onların yerine koyup düşünüyorumda protokol ile halk arasında ayrım yapmazdım ... Angry
ama umarım ben yanılıyorumdur  bu durum onların dışında gerçekleşmiştir umarım

kutlay 08.02.2008 20:48:06
bir konser bitiminde tanışmak için( benimle beraber 3 kişi vardı sonra bizi gören bikaç kişi daha geldi en fazla 6-7 kişi kadardık)  bekledik .bir görevli geli ve birazdan bizimle görüşeceklerini bildirdi.biz beklerken bizi ikiye ayırıp aramızdan 6-7 yşlarında iki çocuğuyla birlikte bir çift geçti(içeri alındılar hemen ve bu şahsiyetler konser sırasında protokolde oturuyorlardı).
bu arada biz hala kapıda bekliyoruz (epeyi de bekledik hani).
belli bir zaman sonra aynı görevli geldi ve bizimle görüşemeyeceklerini söyledi bizim yoğun itirazımız karşısında görevli albümleri verin ben sizin yerinize imzalatayım dedi.albümlerimiz imzalandı ama bizimle görüşmediler.

bazen bize değer vermediklerini düşünüyorum ama buna inanmak istemiyorum .çünkü benim gözümdeki mvösine bu yakışmıyor.
ya bence bu gibi durumlarda biraz empati kurmaya çalışın.ne biliyim kendinizi onların yerine koyun siz çok iyi bi rock grubunun üyeleri olsaydınız nasıl davranırsınız falan...
sigara ve alkol konusunda diyeceğim bişey yok.koskoca adamlar zararlarını kendileride biliyo heralde Smiley ...kendi tercihleri.son olarak grup üyelerini çok yakından tanımadığım için ya da hepiniz kadar tanıdığım için iyi ya da kötü yönlerinide tam olarak bilmiyorum Undecided

kendimi onların yerine koyup düşünüyorumda protokol ile halk arasında ayrım yapmazdım ... Angry
ama umarım ben yanılıyorumdur  bu durum onların dışında gerçekleşmiştir umarım
tamam protokolde oturuyorlardı ama sen kim olduklarını biliyor muydun? belki yakın yerlerde yaşamadıkları için çok uzun zamandır göremedikleri lise arkadaşları falandı nerden bileceksin ki ne anılar birikmişti ve kopamadılar -ne yazdım ama- şimdi sizi içeri aldıkları zaman bir süre konuşmak isteyecektiniz ya da onlar ilgilenmek isteyecek ama olmayacak yani protokolde oturan sizden mevkiisi yüksek biri değildir sanmıyorum muhakkak buna benzer bir açıklaması vardır Roll Eyes

Blazer 16.02.2008 21:58:04
abi harundan başka eleman mı yok grupta ! ben harun dan çok kerem kabadayı ve kerem özyeğen in performansına bayılıyorum ! Harun gidiyo akor basıyo => kerem ö. gidiyo solo atıyo ... grubun direği zaten kerem ö. kerem k. da zaten çok iyi bateri çalıyor ve anlamıyorum neden herkez
<< HARUN HARUN >> diye kafa patlatıyor !
tebrikler dediklerin bir bakıma doğru...
kızacaksınız belki ben mvo ötesinin canlı performanslarında harunun bi türlü sesi yakalayamadığına şahit oldum ki bilinen bi durum

muse_ES 17.02.2008 18:01:30
abi harundan başka eleman mı yok grupta ! ben harun dan çok kerem kabadayı ve kerem özyeğen in performansına bayılıyorum ! Harun gidiyo akor basıyo => kerem ö. gidiyo solo atıyo ... grubun direği zaten kerem ö. kerem k. da zaten çok iyi bateri çalıyor ve anlamıyorum neden herkez
<< HARUN HARUN >> diye kafa patlatıyor !
tebrikler dediklerin bir bakıma doğru...
kızacaksınız belki ben mvo ötesinin canlı performanslarında harunun bi türlü sesi yakalayamadığına şahit oldum ki bilinen bi durum

bu gayet normal birşey grubun solisti herzman herkes tarafından daha çok tanınır ve daha çok bilinir.ayrıca onları biz bir bütün olarak görmeliyiz grup üyeleriyle teker teker ilgilenenleri anlamıyorum zaten biz mor ve ötesi fanıyız kerem özyeğen veya kerem kabadayı değil,harun tekin olmadan bu kadar güzel şarkı sözlerinin,kerem kabadayı ve burak güven olmadan bu kadar güzel müziğin,kerem özyeğen olmadan bu kadar güzel soloların çıkacağını düşünmüyorum.kısacası onlar bir bütünler!

Asi_GuzeL 20.02.2008 20:23:41
dün gece cok sevindim ama sonra emre aydin fan sitesine tesekkür ettikten sonra icim burkuldu Sad madem haberdarlar bizden haftalardir oy attik bi kücük tesekkürü hak etmiyormuyduk sizce ? Sad

eylemcan 21.02.2008 16:19:49
Onlara çok soğuk diyorsunuz.Ama Karadeniz Ereğlisinde arkadaş grubuyla konserlerine gitmiştik.Bizi farketti ve eliyle onay işareti yaptı bize sizi farkettim anlamında.Çok mutlu olmuştum..Bence zaten bi çoğumuz farkında olmasak bile onların bu soğukluğunu ve bize  uzak duruşunu seviyoruz.Bu onları daha ulaşılmaz ve değerli yapıyor gözümüzde. Dahada çok seviyoruz ve merak ediyoruz onları böylece.

egemen35 03.03.2008 19:15:24
izmire az geliyorlar bide ooze venue yerine fuarda olsa konserler tam süper olacak Tongue

XxneclaxX 06.03.2008 13:33:23
Biraz soguk duruyorlar, ama bence bu bilerek yaptiklari bir sey. Medyada kaotik bir halde görünmek istenmedikleri bence gayet dogru. Sonucta Imaj zedelenebilir

anarsist 13.03.2008 01:52:45
soğuk oldukları doğru ama ben bu hallerini seviyorum yani cıvıklık istemez

ultraviyole ve ötesi 13.03.2008 09:10:04
İstanbul'da konser vermiyorlar...Bunun için baya üzüldüm aslında.

fundaa 20.03.2008 22:31:01
Soguk tavırları!ya hani tanıdıkça öyle olmadıklarını anlıyor insan ama!ilk görüşte öyle duruyorlar

21.03.2008 16:28:39
Soguk tavırları!ya hani tanıdıkça öyle olmadıklarını anlıyor insan ama!ilk görüşte öyle duruyorlar
evet buna katılıyorum...
bir de gözlük takmaları yok mu... şahsen ben hiç yakıştırmıyorum! ben yakıştırmıyorum diye takmayacak değiller ama şu posterlerde... takmasalar olmaz mı?

21.03.2008 16:35:43
kimse yanlış anlamasın ama ateist olup olmadıkları konusunda kesin cevap vermemeleri . verdiyseler eğer lütfen biriniz bunun cevabını yazın.şarkılarını çoook beğeniyorum ama ateistlik işin içine girince biraz üzülüyorum cevap yazın lütfeeeeeen..............
ben buna inanmiyorum acikcasi tabi aslini kendileri bilir ama tahminen öle bir sey yok

onlar bu söylentileri hesaba almadıkları için cevap vermiyorlar..

harun tekin yapılan bir röportajında ateist olmadıklarını bu söylentilerin halkın bir yozlaşması olduğunu söyledi diye hatırlıyorum Smiley
harun tekin bir konuşmasında şuna benzer bir şeyler demişti ''bizim hakkımızda çıkan ateist filan daha bir sürü dedikodu hakkında cevap vermiyoruz çünkü onların seviyesine inmek istemiyoruz...''filan o tip şeyler söylemişti,bizim sınıfta da bu iddialara inanan ve kendini insan sanan bir yaratık var(acayip gıcık bir şey!) Grin

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13 14