mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: sevilmeyen yönleri

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

dark_purple 19.06.2006 15:06:36
Benim de hoşuma gitmeyen birşey var, coca cola düzenlediği için rock'n'coke a gitmeyip, yine coca colanın bir ürünü olan fanta festivaline gitmeleri Undecided

mordan 19.06.2006 15:24:15
radyo n101 de bununla ilgili gayet net bir açıklama yapmıştı ve haklı olan bir açıklamaydı bence

19.06.2006 15:37:26
Bir de rock'n coke'a katılmayı reddedip, en önden The Cure'u izlemeleri...
geçtiğimiz sene mor ve ötesine davetiye geldi ve onlar da the cure hayranı olduklarından dolayı festivale gittiler. başlangıçta coca cola ürününün uyguladığı politikayı desteklemediklerini dile getirdikleri için festivale katılmayı reddetmişlerdi ancak geçtiğimiz sene bu festivale gitmelerinin bi sakıncası olmadığını düşünüyorum sonuçta oraya para vererek gitmediler ve coca colaya bi kazanç sağlamadılar. ayrıca çok sevdikleri bir grup ülkemize gelmiş bu fırsatı neden kaçırsınlar ki?

ßenim de hoşuma gitmryen bişey var, cocacola düzenlediği için rock'n'coke a gitmeyip, yine cocacolanın bir ürünü olan fanta festivaline gitmeleri Undecided
bunu yapmalarının sebebi de o yıllarda şimdiki kadar popüler bir grup olmadıklarından dolayıdır (2003). fanta festivali sayesinde her ne kadar coca cola ürünlerinin tutumuna karşı çıksalar da binlerce insana müziklerini tanıtma fırsatı buldular.bu fırsatı değerlendirmek için fanta festivaline katılmışlardır.

19.06.2006 16:39:17
 ama başarıya ulaşmak için bazı şeylerden gerektiğinde taviz verilmesinde bir sakınca olmadığını düşünüyorum ben  Wink (sonuçta o festivale katılmaları da şu anki başarılarının küçük de olsa bir parçasını oluşturuyor olabilir mesela)

dark_purple 19.06.2006 17:13:34
ama başarıya ulaşmak için bazı şeylerden gerektiğinde taviz verilmesinde bi sakınca olmadığını düşünüyorum ben  Wink (sonuçta o festivale katılmaları da şu anki başarılarının küçük de olsa bi parçasını oluşturuyor olabilir mesela)
senin düşüncene sonsuz saygım var ama ben öyle düşünmüyorum, herşeyden ufak ufak taviz vererek belki amaçlanan şeyin tam tersi olabilir. Ama ben sadece bu olayı pek desteklememiştim yoksa mvö'ye karşı düşüncelerimin büyük bir kısmı hala aynı  Wink

mvosbgdb 24.06.2006 16:29:44
valla bütün dediklerinizi baştan sona okudum düşündüm acaba ne olabilir diye ama açıkçası aklıma birşey gelmedi  sigara migara hepiniz söylediniz zaten de şimdi geldi aklıma şimdi söylüyorum; biraz da insancıl davranmaları belki olabilir yani baksanıza iki saattir bir sigara buldunuz bir de soğukluk falan gibi birşey neyse fazla birşey çıkmadı yani ama aslında mutlaka vardır çok daha fazla kötü yanları bence bunları da bize gösterseler yani onlar da diğer insanlar gibi normal:) olduklarını görmek, hatalarını, kusurlarını ve de doğrularını aynı anda görüp daha sağlıklı sevebilmeyi istiyorum mor ve ötesini kiii bence böyle olursa yani biraz daha normale yakın olurlarsa ülkenin geri kalan kısmı da mvö ne daha sıcak olacak gibi geliyor anlık düşüncelerimle yazıyorum yanlış birşey söylemiş olabilirim uyarın ..

IsilwéN 24.06.2006 17:52:59
ben sadece şuna sinir oluyorum(sigara dışında) ; o kadar akdeniz bölgesine geldiler ama bir türlü Fethiye'ye gelmediler...

cursed_muse 26.06.2006 11:30:49
son zamanlarda piyasalaşmaları,
değişmeleri,
düşüncelerini sakınmadan açıklayıp da tam tersi hareketlerde bulunmaları,
işin maddi boyutuna yönelmeleri,
"nerdeee eski mvö" dedirtmeleri,
magazinlerde bol bol görünmeleri vs...

isoking 09.07.2006 21:34:04
biraz halkdan uzaklar ya soguk duruyorlar

Secil_1986 10.07.2006 14:22:40
biraz halkdan uzaklar ya soguk duruyorlar

Halktan uzak diyorsunuz ama durmadan konser veriyor adamlar bu nasil uzak olma anlayamadim Smiley

m.yiğit 10.07.2006 15:38:31
halktan uzak duruyorlar artık denmesinin konser vermekle alakası yok konserden sonra hemen arabalarına binmeleri ve insanlarla çok haşır neşir olmamaları v.b. yüzünden ama onlar da haklılar eskisinden daha çok tanınıyorlar ve bu kadar popüler hale gelince de eskisi kadar samimi olamıyorlar onları da anlamak lazım Wink

morist 10.07.2006 17:45:57
bir neden olmayabilir ama

kasetleri yeni çıkınca konser verdiği şehirler arasında

trabzon olup SAMSUN A gelmeyişleri beni çok üzdü Sad Cry

egemenism 11.07.2006 10:39:25
piyasalastılar gibi bir his var icimde.umarım yanılıyorumdur

hacer 11.07.2006 11:20:18
bana da piyasalaştılar gibi geliyor. ne bileyim eskiden adlarını söyleyince kimse bilmezdi. ama şimdi en uyduruk müzik kanallarında bile çalıyor bu yüzden onlar hakkında birşey bilmeyenler bile yorum yapıyorlar.tv zaten onlar hakkında kötü düşünülmesine de neden oluyor.

s.e.d.a. 11.07.2006 19:30:53
bana da biraz piyasalaştılar gibi geliyor...bence bir de forumdaki fanlarının sorularına en azından en çok sorulan sorulara falan bir cevap atsalar daha iyi olur.sanki hiç ilgilenmiyorlar gibi!!!

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14