|
||
| EVET YA BIRAZ SOGUK TAVIRLARI AMA BUNUN IYI BIR YONU VAR 3 OBUR SANATCILAR GIBI DEGILLER YANI SIMARMIYORLAR3 ZATEN BEN MOR VE OTESININ BU YONUNU COOK SEVIYORUM |
||
|
||
| Nerdeyse bisey yok! Ama Danimarkaa konsere gelseler cok iyi olur!
|
||
|
||
| gözümün önünde durup beni şaşırtmamaları | ||
|
||
Ben emre aydın fanıyım ..o bize çok sıcak ve ilgili.nedense mor ve ötesinde bunu göremiyorum ama yinede çook seviyorum
|
||
|
||
en sevmediğim yönü milasa konsere gelmemeleri harun abiyi bir kez bile canlı dinlemedim ve görmedim
|
||
|
||
bildigim kadarıyla Gaziantep' e gelmeyişleri
|
||
|
||
Ben emre aydın fanıyım ..o bize çok sıcak ve ilgili.nedense mor ve ötesinde bunu göremiyorum mor ve ötesi de gerçekten fanlarıyla çok ilgili bir grup.hele konserlerde kulise girmiş olanlar daha iyi bilirler.çok sıcakkanlı davranıyorlar onlara ve tabii bütün fanlarına da.
ama yinede çook seviyorum ![]() |
||
|
||
şimdiye kadar hiç mersine gelmedi mersine gelmesini istiyoruz..!! Mersin'e 2-3 kez geldiler ama son gelişleri üzerinden en az 2 sene geçti.Ne yazık ki nerede konser vereceklerine onlar karar vermiyorlar bu aşamada.Talebe bağlı bir olay. |
||
|
||
| Çok az kliplerinin olması.Ya da kliplerin albümden çok sonra çıkması. | ||
|
||
| İkili sohbetler silinmiştir. | ||
|
||
| sert çalsınlar biraz daha | ||
|
||
ya ben daha önceden hiç mersin e gelmemişler falan yazmıştım ama baktım da daha önce 3 kere gelmişler ama neyse sonuçta ben gitmedim ve gelmeyeli 3 yıl olmuş (mersine) yine de gelmesini istiyorum
|
||
|
||
| bi de sanki (diğer konserlerinden bahsediyorum) bilet fiyatları fazla ya belki bunu grup ayarlamıyo ama mesela 45 YTL ye burda bi konser verse ben gidemem >:(açıkçası | ||
|
||
onları çoook seviyorum ![]() ama Hatay'a da gelseler çok daha iyi olacak ![]() (aslında 2002 ve 2004'te gelmişler ama....) |
||
|
||
Arkadaşlar burası grubun 'sevilmeyen yönleri'ni belirtmemiz için açılmış bir başlıktır.Eğer böyle bir yön bulamadıysanız mesaj yazmazsınız olur biter.Eğer şikayetlerinizin grup üyeleri tarafından okunduğunda dikkate alınmasını istiyorsanız gerçek bir eleştiri yapmalısınız.
|
||