|
||
| vakitlerinin olmamasından olabilir mi? çünkü bunun gibi bir sürü site var hangisine cevap yazsınlar... |
||
|
||
| maillere cevap vermeyisleri.ulasmak icin her yolu deniyorum ama cevap alamıyorum |
||
|
||
| kişisel mail adreslerini kullanmıyorlarmış.ayrıca kerem özyeğen'in dediğine göre çok yoğun olduklarından ve çok fazla mail aldıklarından maillere cevap veremiyorlarmış.ellerinden geldiğince bazı maillere cevap vermeye çalışıyorlarmış.hepsine yetişmeleri mümkün değil zaten yaa..yazık onlara. | ||
|
||
| ama hiç değilse bir yanıt sistemi kursalar mailiniz okunmuştur diye çok iyi olurdu o nedenle maillere cevap atmamaları arada insanı üzüyor o yüzden mail atmamak en iyisi. | ||
|
||
ama hiç değilse bir yanıt sistemi kursalar mailiniz okunmuştur diye çok ii olurdu o nedenle maillere cevap atmamaları arada insanı üzüyo kesinlikle ben de hep cevap verecekler diye bekliyorum ama nerdeee
|
||
|
||
| arada bir çelişkili davranmaları.. ama onun dışında sevmediğim hiç bir özellikleri yok.. | ||
|
||
arada bir çelişkili davranmaları.. ama onun dışında sevmediğim hiç bi özellikleri yok.. ne gibi çelişki?? yani mesela bir arkadaş da yazmış çevreciler ama sigara içiyorlar gibi... ya da haruna (sanırım) geçen ay bir magazin programında rastladım.. bunun gibi şeyler.. |
||
|
||
| yaa harun abi'nin iyi bir sebebi vardır eminim... bunu söyledim çünkü cosmo girl gibi bir dergide de "hayranlarının" sorularını yanıtladı ve çok komikti kendisini tarkan'la aynı kefeye koyan salaklara süper cevaplar vermiş...
|
||
|
||
tabi canım ona hiç bir lafım yok ama görünce şaşırmıştım.. neyse ki ondan sonra hiç rastlamadım.. o cosmogirlde gerçekten de bazı iğneleyici cevaplar vermişti.. biri ben sizin yerinizde olsaydım falan gibi birşey söylemişti harun da ama sen benim yerimde değilsin falan demişti sanırım.. çok hoşuma gitmişti
|
||
|
||
| o kısmı benim de hoşuma gitmişti... ama en sevdiğim cevabı şuydu: ona "sahnede çok düşüyorsunuz." dendiği zaman "hayır, sahnede çok düşmüyorum. ama normal hayatta çok sakarım, hep düşerim. tabii bu sakarlığın getirdiği bir çeviklik de var. kablolar ayağıma takıldığı zaman basit bir kung-fu hareketiyle kurtuluyorum." demiş... koptum ben orda!!! |
||
|
||
| sesimizi duysalar bir problem kalmayacak! | ||
|
||
| konserlerinde sahne çok karanlık oluyor. işte bunu sevmiyorum. | ||
|
||
| ya müzikleri açısından bakarsak kusursuz diye düşünüyorum .Kendilerini bazen çok sıkıyorlarmış gibi hissediyorum bunu bir konserinde görmüştüm ama hoşlar ve nezihler | ||
|
||
| bazı şeylere gıklarını çıkarmamaları... | ||
|
||
bazı şeylere gıklarını çıkarmamaları... ne gibi şeyler o şeyler?ya da onların nelere gık çıkarmalarını istiyorsun?
|
||