mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: sevilmeyen yönleri

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

20.10.2006 22:21:41
çok şey var kendi açımdan en başta şu dys albümüyle oluşan kirliliğe ses çıkarmamaları, kendileri hakkında söylenenlere hiçbir şey dememeleri çelişkilere dur dememeleri,ulaşılmazlığın alasını yapmaları(burda kulise gimek konuşmak anlamında demedim)konserlerde oluşan durumlardan biz rahatsız olurken onların ses çıkarmaması ,kitlenin ergenlik devresinde şarkılara anlam getiremeyen ve netten bu tip sitelerden okuduğu yorumlara göre ezber konuşan tiplerden oluşması vs vs vs uzar gider açıkçası

c_y_l_n 03.11.2006 15:27:42
bu aralar klip konusunu çok boşladılar.albüm çıkalı kaç ay oldu sadece bir klip.sonra istanbul ankara dışında hiç bir yerde konser vermiyorlar.önceden bir çok şehirde konser verirlerdi. Sad Cry
bu sıralar bu yönlerini sevmiyorum güzel grubumun.

11.11.2006 17:11:20
bu aralar klip konusunu çok boşladılar.albüm çıkalı kaç ay oldu sadece bir klip.sonra istanbul ankara dışında hiç bir yerde konser vermiyorlar.önceden bir çok şehirde konser verirlerdi. Sad Cry
bu sıralar bu yönlerini sevmiyorum güzel grubumun.

klip yönünden katılıyorum. 2. klibi hala gelmedi mvönin..!..?

buffoon_girl 28.11.2006 16:14:26
ya grup muğlaya bir kere geldi bir daha gelsin birşey anlamadım tadı damağımda geldi bir daha gelsin yaaaaaaaaaaaaaaa Cry Sad

TheCoderBoy 28.11.2006 20:14:27
bu kadar çok sevilmelerini sevmiyorum. ne bileyim, kıskanıyorum işte Smiley

03.12.2006 16:32:10
ya arkadaşlar bir şey diyeceğim.ben de mor ve ötesi milasa gelmiyor diye kızıyordum ama düşündüm de Roll Eyes  yaptığımız saçma değil mi?yani mesela mvöne milastan teklif gelmezse onlar kendi istekleriyle mi gelecek?bu çok saçma.küçük şehirlere gelmemelerinde asıl suç mvönde değil, yaşadığımız kentlerin belediye başkanlarında diye düşünüyorum Roll Eyes  Smiley

08.12.2006 23:36:19
niye hiç biri fb'li değil. Cheesy bunu sevmiyorum. Cheesy ben fanatik fb'liyim Grin Grin Tongue
sigara ya da içki içmeleri beni ilgilendirmez kendi tercihleri ama sağlıklarına ve seslerine zararlı olduğu için üzülüyorum.
neredeyse hiç imza günü vermiyorlar Cry
soğuk davranıyorlar diğenler olmuş: o kadar hayranla hele de tikkylerle uğraşacak olsam ben bu kadar bile sıcak davranmam. Wink
şu sıra sevmediğim yönleri: hala bir klip yok!

aslında bunlar çok büyük şeyler değil. ben çok seviyorum herşeye rağmen mor ve ötesi'ni Smiley

ama zaten ne demişler: gülü seven dikenine katlanır. Smiley

maillere cevap vermeyisleri.ulasmak icin her yolu deniyorum ama cevap alamıyorum

yoğunluktan olsa gerek. ama gerçekten önemli ve düzgün şeyler yazarsanız cevap alıyorsunuz.ben alıyorum mesela Smiley

c_y_l_n 09.12.2006 07:54:35
maillere cevap vermeyisleri.ulasmak icin her yolu deniyorum ama cevap alamıyorum

yoğunluktan olsa gerek. ama gerçekten önemli ve düzgün şeyler yazarsanız cevap alıyorsunuz.ben alıyorum mesela Smiley
evet gerçekten kayda değer şeyler yazarsanız bir gün cevap verirler.bu yönden benim bir sorunum yok.çok şükür cevap veriyorlar. Wink

09.12.2006 23:44:20
açıkcası şaştığım şu ki ben en geç 2 gün içinde cevap alıyorum. Cheesy gerçi böyle hoş yazdığıma bakmayın daha iki-üç kez mail attım... belki daha fazla atıp da sistemi doldursam böyle erken cevap veremezler Cheesy neyse cevap versinler de!! Smiley

kaanyok 22.12.2006 18:19:17
alternatifiz piyasa değiliz diyerek gittikçe piyasalaşması

morcucansu 31.12.2006 23:34:27
genel olarak pek sevmediğim bir özelikleri yok valla ama şu aralar istanbul'daki konserlerinin en son sırada yer alması (bunu onlar mı belirliyor bilmiyorum ama) ve parkormanda veriyorlar konseri yaa dünyanın bir ucu... arkadaşlar konsere geç çıkmalarının büyük bir sebebi en iyi rock grubu oldukları içindir bi söz vardır ya hani assolistler en son çıkar bu da onun gibi bir şey.

alicanpurple 04.01.2007 23:19:02
belkide yoğunluktandır ama iki klip arasının bu kadar fazla açılmasını istemiyorum! şirket ve küçük sevgilimde olduğu gibi..

nes-li-han 08.01.2007 20:37:30
belkide yoğunluktandır ama iki klip arasının bu kadar fazla açılmasını istemiyorum! şirket ve küçük sevgilimde olduğu gibi..
Bende aynı şekilde düşünüyorum,çok ara veriyorlar,sabırsızlıkla bekliyoruz Smiley

***ESRA*** 08.01.2007 21:33:54
arkadaşlar son dönemlerde yaptıkları en büyük hata iki klip arasını bu kadar uzun bırakmaları bence... çünkü bizim gibi mordaşlar böyle olunca hem çok üzülüyorlar Cry  hemde çok merak ediyorlar Wink Cheesy

09.01.2007 16:01:48
iki klip arasını bu kadar uzatmaları bizim açımızdan bakarsak elbette çok kötü, sonuçta biz "yarım yıl"dır yeni klibi bekliyoruz. Cheesy merak, heyecan, sıkıntı vb.ne neden oluyor bu da. ama olaya mvö açısından bakınca onları haklı buluyorum, sonuçta adamlar çok yoğun.almanya turnesine çıktılar ki o zaman zaten klip çekmeleri imkansızdı.şimdi ise kasetçalar gibi programlar dolayısıyla meşguller. yani boş kalamadılar ki adamlar klip çeksin Smiley neyse zaten ben artık takmıyorum bunu, çünkü ne demişler: geç olsun da güç olmasın Grin Grin

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14