mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: sevilmeyen yönleri

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14

ilaydaa 23.01.2007 20:54:14
izmire çok az geliyorlar.bir konserde harun izmiri çok sevdiklerini söylemişti.ama yok ortada büyük düşlerden sonra henüz 2 konser oldu ki biri zaten 9 eylül deydi ve oraya dışardan almıyorlardı.ancak 1 ine gidebildim.izmire daha sık gelmelerini istiyorum...

02.02.2007 12:56:29
ya ben şu küçük sevgilim klibini beğendim de keşke grup üyeleri daha sık gözükseydi...yani şimdiye kadarki MvÖ konseptine pek uymamış diyebilirim...keşke o kanatları kıza 4 ünüz birlikte dikseydiniz ya  Smiley Smiley Smiley

merve_ötesi 08.03.2007 18:07:10
ama düşünsene 4 adam bir kıza kanat dikiyor bence saçma olurdu.bir de hani (emin değilim ama) şarkıyı harun abi yazmış ya o yüzden ve şarkıyı o söylediğinden dolayı klipte en çok o oynamıştır(bence)

basak..! 14.03.2007 15:03:56
bence harun tekin fazla ön planda..(dövülüceğim sanırım Cheesy ) ayy ne biliğim ben yine seviyorum onları ama sigara içiyorlarmışş Sad

cagico 22.03.2007 18:07:59
demiyim diyorum demiyim diyorum,bir bildikleri vardır,onlar boş iş yapmazlar diyorum ama olmuyor!bu yonja olayı benim tepemin tasını feci attıryor! ya tamam içlerinde güzel yorumlar yazanlar var ama mvö'nün o siteye üye olma amacını aşan mesajlar çok fazla.hele resimlerin altına yazılan mesajlar!okusanız kanser olursunuz.hemen hemen hepsi aşkıımm,,harunum,bebişkom,seni çok seviyorum,o benim kimseyle paylaşmam şeklinde.bu ne yav? yorumlarda çok güzel şeyler var,mantıklı,seviyeli.ama abicim madem yaptın böyle bir şey o aşkım canım cicim ne ya!temizle onları.senin ulaşmak istediğin adamlar onlar mı ki?
ya ben bu konuyu taktım kafaya.tamam mvö'nün yaklaşımı güzel ama off yani o mesajlar ne öyle!! bir allahın kulu,ilgili biri temizlesin bari ya.mvö'ye yakışmıyor.mvö'nün adam gibi dinleyici kitlesini bilmeyen biri okusa ne düşünür kim bilir!morlar farklı diyoruz ama ordaki mesajlar durduğu sürece ve onu bilmeyen biri okusa aa bunlar tarkan gibi falan der heralde.
belki aşırı tepki gösteriyorum ama napim elimde değil!kesinlikle morlar'a yakıştıramıyorum!!birileri bir şeyler yapsın!!

REFRESH 01.05.2007 16:42:12
abi harundan başka eleman mı yok grupta ! ben harun dan çok kerem kabadayı ve kerem özyeğen in performansına bayılıyorum ! Harun gidiyo akor basıyo => kerem ö. gidiyo solo atıyo ... grubun direği zaten kerem ö. kerem k. da zaten çok iyi bateri çalıyor ve anlamıyorum neden herkez
<< HARUN HARUN >> diye kafa patlatıyor !

SeLeN_roCk 06.05.2007 14:52:29
ben konsere 2 saat sonra baslamalarını ve gercekten cok soğuk davranmalarını sevmiyorum bu kadar aslında daha cok sey var ama neyse...

lel92 07.05.2007 20:32:20
konserlerinin çok geç saatlerde olması ama herkesin bir kusuru vardır canıım:)

arsızköfte 09.05.2007 17:11:40
ben harun tekin'in diğerlerindenn daha soğuk olduğunu düşünüyorum en azından dinleyicilerine karşı...

immortal 09.05.2007 19:08:47
yav konsere geç çıksalar da sevmiyorum valla ya ben soğuk olduklarını düşünmüyorum çok sempatikler bence hele ki harun Smiley

Edaaa 11.05.2007 15:43:23
Ben Almanyada yaşıyorum ve Albümlerini neredeyse bütün Almanya'da aradım zor buldum.
Burda cok insanin Mor ve Ötesi dinlemedigi için hiç biryerde Albümleri bulunmuyor  Angry

muse_ES 16.06.2007 13:17:50
ya harun çok soğuk diyorsunuz ama hiçte öyle değil ya bence çok sempatik biri gerçi bana öyle davranmıştı, size karşı nasıl davrandı orasını bilemem....bende en çok piyasalaşmalarına bozuluyorum bide herkes mvö hayranı kıskanıyorum ya ne bileyim...=)

rock_zeynap 17.06.2007 16:26:43
Ya bence mor ve ötesi neredeyse herşeysiyle dört dörtlük.Fakat konser sırasında izleyiciyi coşturamıyorlar.

17.06.2007 17:13:32
Ya bence mor ve ötesi neredeyse herşeysiyle dört dörtlük.Fakat konser sırasında izleyiciyi coşturamıyorlar.

ayy ayıp ediyorsun Grin bence acaip coşturuyorlar ya da ben coşuyorum. ama sen 9 haziran'da parkorman'da mıydın? az çok'da milletin halini görsen böyle konuşmazdın bence.coştular ve coşturdular resmen. zıpla babam zıpla Grin süperdi Smiley

son durum itibariyle bence mor ve ötesi'nin sevilmeyecek tek yanı şu :  onlar neredeyse kusursuz insanlar ve her şeyin en iyisini hak ediyorlar. onlar özeller. onları sevmek için destansı nedenlerimiz var. işte bu yüzden biz onları sevmekle kalmayıp onlara bağlanıyoruz. her ne kadar mutlu olsak da bundan, bu bağ bir gün zarar verecek bize. ya kopacak ya da dolanacak ayağımıza. bu da çok koyacak bize... allah korusun ama onlar da insan ve bir gün ölecekler. işte o gün biz ne yapacağız? onları çok sevdiğimiz için mahvolacağımız... işte tek kötü şey bu Sad ah kerem, keröz, harun ve burak abi... niye bu kadar süpersiniz, niye bize sizi sevmekten başka seçenek vermiyorsunuz?? Smiley

caansuu 17.06.2007 17:17:16
çok yanlış eğer sen o konserde coşmak istemiyorsan seni hiçbir güç coşturamaz zaten Angry.valla ben mvo konserlerinde çok coşuyorum eğleniyorum

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14