|
||
| Bence Mor ve ötesi Türkiye nin en iyi gruplarından.Hatta yurtdışına açılsaydı tüm Dünyanın en iyi gruplarından olurdu bence.Ama konserlerinde izleyiciyi fazla coşturamadıklarını düşünüyorum.Onun dışında süper.Hatta muhteşem.Mor ve ötesini anlatmaya kelimeler yetmez | ||
|
||
harun tekin'in konserde "şarkı söylerken keşke insanlara baksa ne var o tavanda o kadar" duygusu uyandırmasını sevmiyorum sanırım
|
||
|
||
harun tekin sahne ışıklarından seyirciyi görebiliyor mu bir de bunu sormak gerek tabi.... ayrıca seyirciye bakıyor az-çok, bakmıyor değil... harun abinin günahını alıyorsunuz ya
|
||
|
||
| Giresun'a gelmemeleri sanki bize gıcık oluyolar o yüzden gelmiyolar galiba.Bunun dışında süperler | ||
|
||
konserlere duyurulduğundan daha geç çıkmaları. bi buçuk saat geç çıktıklarına bile şahit oldum. evet...tamam konserlerde bazen olur böyle şeyler hatta neredeyse bütün konserlerde olur.ama mvö si son zamanlarda bir buçuk,iki saat insanları konser salonlarında beklettiği olmuştu.hele bir de en önü kapabilmek için konser yerine 1-2 saat erken gelmişseniz..... ![]() tabi artık bütün izleyiciler isyanlarda.ama konser başlayınca bunların hepsi unutuluyor. ![]()
|
||
|
||
| tv de cok fazla gozukmemelerı hımm baskada yokkk:) | ||
|
||
ne güzel işte gs li izmite yada yalovaya gelseler... gelmeyeli 2 yıl oldu yaa
|
||
|
||
muğla ya çok az geliyorlar mesela bunun dışında pek yok
|
||
|
||
Ya bence mor ve ötesi neredeyse herşeysiyle dört dörtlük.Fakat konser sırasında izleyiciyi coşturamıyorlar. çok yanlış eğer sen o konserde coşmak istemiyorsan seni hiçbir güç coşturamaz zaten .valla ben mvo konserlerinde çok coşuyorum eğleniyorumBencede çoşmak senin elinde, zıpla durmadan bak nasıl coşuyon. |
||
|
||
| harun abinin her şeyi biliyormuş gibi ortalarda dolaşması (her şeyi biliyor olabilir ama bu ona bilmişlik yapıcak anlamına gelmiyor) beni çoğu zaman deli ediyor. | ||
|
||
Kerem Ö. abi biraz konuşsun ya hiç konuşmuyor sessizce duruyor bir köşede işini yapıyor işini çok iyi yapıyor ama sürekli susması bazen beni çileden çıkarıyor ![]() Şaka bir yana şimdi o tiki kızlar bana kızacaklar gerçi umrumda bile değil kızmaları ama açıkça söylemek gerekirse Harun abiyi pek sevmiyorum.Sanki ondan biraz soğudum gibi geliyor bazen.Artık o tiki kızlardan mıdır nedir?Ama iyi bir insan yani kişiliği ve duruşu beni pek ilgilendirmez ama sesi ve sesini kullanması çok iyi.Onu seviyorum ama eskisi kadar değil artık.
|
||
|
||
| bende harun'un çok bilmiş gibi dolaşmasını sevmiyorum.aslında öyle olmadığını biliyorum ama millete anlatamıyorum ki derdimi"harun'un öyle bir derdi yok"diyorum ama millet"sana mı inanalım gözlerimize mi"diyor. bir de artık şu nike bağımlılığını bir kaldırsalar ya,bazı eylemleriyle ters düşüyor bence |
||
|
||
harun tekin'in konserde "şarkı söylerken keşke insanlara baksa ne var o tavanda o kadar" duygusu uyandırmasını sevmiyorum sanırım BENDE DİKKAT ETTİM.SÜREKLİ BİR NOKTAYA BAKIYOR.HERHALDE GÖZLERİNDE BİR SORUN VAR
![]() |
||
|
||
hepsi bir adlı güzide dizimizin fragmanında küçük sevgilim çalıyor iğreti geldi nedense belki de sevmemek için değil bilakis sevmek için bir nedendir bu belki de insan ayırmıyorlardır hepsi grubunu küçük görme gibi bir küstahlıkta bulunmuyorlardır ama bilmiyorum ne bileyim yalın kenan doğulu falan olsa daha inandırıcı olmaz mıydı?? kızların hikayesi açısından onlar,onları falan dinliyordur herhalde uzun oldu ama
|
||
|
||
aynen ya küçük sevgilim o diziye hiç uymamış..hepsi grubunun kendi (duygu içerikli )şarkılarından biri olabilirdi.
|
||