mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: sevilmeyen yönleri

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14

oyam 23.09.2007 21:23:34
 yanılıyorsunuz.2006 da erzurum da(atatürk üniv) verdikleri konserde çok cana yakındılar özelliklede harun tekin.kampüsü çoşturdular.yine bekliyoruz ama bu sene olusa iyi olur çünkü mezun oluyorummm.

kutlay 10.10.2007 20:23:25
yanlış düşünüyorsam düzeltin ama toplumsal her konuda fikrini net bir şekilde ortaya koyan grup bu 13 şehit olayında en azından web sitesinden bi başsağlığı bile dilemez algılayamıyorum evet belki siyasi görüşlerine askeriye ters düşüyor ama orada ölen askerler sayesinde yataklarımızda huzurla uyuyoruz arada milletçe bunu hatırlasak çok iyi olur bence

kutlay 22.10.2007 20:42:48
yanlış düşünüyorsam düzeltin ama toplumsal her konuda fikrini net bir şekilde ortaya koyan grup bu 13 şehit olayında en azından web sitesinden bi başsağlığı bile dilemez algılayamıyorum evet belki siyasi görüşlerine askeriye ters düşüyor ama orada ölen askerler sayesinde yataklarımızda huzurla uyuyoruz arada milletçe bunu hatırlasak çok iyi olur bence
cevabımı aldım bu konuda http://www.morveotesi.com  Smiley

(ayrıca bir başlık olarak açmak isterdim lakin nereye açacağımı bilemedim yeri burası da değilse kusura bakılmasın)

deborah 22.10.2007 20:56:42
valla görevleriydi o yazıyı yazmak kutlay. sen haklı olarak tepkini yazmışsın kendi hakkını yeme şimdi burada Wink

deborah 24.11.2007 20:57:19
bizi takmamaları Grin Grin

zafer_bergama23 26.11.2007 15:14:05
bizi takmamaları Grin Grin
bu  yaklaşımları bence  , onların duruş tarzı ,  biraz ingiliz rock gruplarına benziyor bu tarzları ama onlar daha farklı  . onları anlayanlar var   Smiley  onlarda bunu biliyor

deborah 10.12.2007 16:45:45
röportajlarında bazı sorulara cevap vermeyerek, onları tanımayanları ya da ilk defa röportajlarını okuyanları yanlış düşünmeye sevk ediyor..biraz daha dikkat etseler iyi olur bence Wink

derin miray 20.12.2007 13:05:23
hepsinin GS'li olmaması sadece harun GS'li Cheesy

emin misin sadece harun olduğuna ben keremlerden biri hariç hepsi gsli diye biliyorum.

ama bazen çelişiyorlar gibime geliyor yani coco-cola diye rock'n coke'a çıkma sonra git mtv'nin partisinde çal,sonra gel rock'n coke'a seyirci olarak katıl...
onun dışında burak güven gs li..ama ona bakarsan duman grubu da "özgürlük" diye şarkı yapıyor bunu şarkıyı da rock"n coke gibi karşı çıkılması gereken bir yerde tempo tutarak söylüyor...tamam mor ve ötesi mtv de bulundu ama mtv türkiye türk rock müziğini destekleyen bir kanal ve mor ve ötesi bu amaçla bulundu...rock"n coke seyirci olarak katılmasını ilk defa senden duyuyorum..oradaki amaç zaten türkiyeye gelen yabancı grupların performanslarını izlemek içindir çünkü mor ve ötesini yıllardan beri tanıyoruz Wink....

morvemervesi 22.12.2007 16:04:16
SANA ŞİDDETLE KATILIYORUM NASIL OLURDA BÖYLESİ ÖNEMLİ BİR KONU DA PERVAHSIZCA DAVRANIRLAR  Angry Angry Angry Angry Angry

mvo_only4me 22.12.2007 16:09:03
SANA ŞİDDETLE KATILIYORUM NASIL OLURDA BÖYLESİ ÖNEMLİ BİR KONU DA PERVAHSIZCA DAVRANIRLAR  Angry Angry Angry Angry Angry
  bende size katilioyrum, bu soru hakkinda hic düsünmüyorum desem yalan olur

derin miray 22.12.2007 16:12:48
  bende size katilioyrum, bu soru hakkinda hic düsünmüyorum desem yalan olur
evet katılıyorum mor ve ötesi bu kocaman bir ayrıntıyı daha doğrusu olayı gözden kaçırmış

rumeysa 22.12.2007 16:24:23
arkadaslar bunu galiba gözden kacirmissiniz.. Wink

20 Ekim Cumartesi gecesi PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilmiş olan saldırıdan dolayı, tüm mor ve ötesi ailesi olarak büyük bir acı ve üzüntü duyuyoruz.
Adeta askeri bir harekatı andıran bu terörist saldırı, sadece çok zor koşullar altında askerlik görevini yerine getirmeye çalışan 12 gencecik insanı aramızdan almakla kalmamıştır. Bu saldırı, hem Ortadoğu'da yaşanan emperyalist işgallere karşı yükseltmek istediğimiz barışın sesine, hem de Türkiye toplumunun tüm renkliliğiyle bir arada yaşama iradesine indirilmiş alçakça bir darbedir.

Yaşadığımız ülke ve kapı komşumuz olan Ortadoğu halklarından başlayarak, tüm dünyada eşitlik, adalet, özgürlük ve barışın hüküm sürmesi için içtenlikle çaba sarf eden herkesin işi, bugün daha da zorlaşmıştır. Hepimizi üzüntü ve isyana sevk eden bu acı olayın ardından yılgınlığa ve birbirimize karşı düşmanlığa savrulmaya hakkımız yoktur. 20 Ekim gecesi toprağa düşmüş 12 genç insanımıza ve tüm acılı ailelere, ABD'nin önderliğindeki işgal koalisyonunun İncirlik Üssü'nden aldığı destekle katlettiği bir milyondan fazla Iraklı insana, "faili meçhulden" yitirdiklerimize, hayata gözlerini silahların gölgesinde açan her bebeğe, yoksulluktan kıvranan her anneye, mayınlara veya kurşunlara kurban giden her çocuğa, ve çocuğunu kendi elleriyle toprağa vermenin acısını sırtlayan her babaya olan borcumuz giderek kabarmaktadır.

Yüzlerce yıldır içiçe yaşayan Ortadoğu halklarının kan ve gözyaşı dolu ortak tarihinde, egemenlerin bir karış toprak ya da iki varil petrol hevesi uğruna birbirine kırdırılmış, yerinden yurdundan göçmeye zorlanmış tüm kardeşlerimizin anısına, bu zor dönemde, daha da kararlı bir şekilde barışı, demokrasiyi ve kardeşliği savunmak, herkesin en büyük sorumluluğu ve bizi düzlüğe çıkaracak tek yoldur. Baskıların, savaşların, terörün ve gözünü hırs bürümüş güç odaklarının, Türkiye ve tüm Ortadoğu topraklarına ekmiş oldukları düşmanlık tohumlarını söküp atmakla, tüm farklılıkları kapsayan kardeşliğimizi hatırlayıp birbirimize sahip çıkmakla yükümlüyüz.

Silahların susup insanların konuşmaya başladığı bir dünyaya olan özlemimizle, acıyla kavrulan tüm yüreklere sevgi, saygı ve taziyelerimizi sunarız.

www.morveotesi.com

cyperbet 22.12.2007 16:54:06
bencede bu 13 sehıt olayına bır tepkı vermelıydıler ama onların dusuncesı bu arad harunun ve keremın sıgara ıcdıgını bılmıyordum onların dusucesı bence hakla gayette ıc ıceler ben onları soguk gormuyorum ve onların bı kur-surlu yanları oldugunu dusunmuyorum ve onlarııı cook sevıyorum(harun tekın)

kutlay 22.12.2007 17:19:22
cevabımı aldım bu konuda http://www.morveotesi.com  Smiley

(ayrıca bir başlık olarak açmak isterdim lakin nereye açacağımı bilemedim yeri burası da değilse kusura bakılmasın)
diye eklemiştim ben o zaman ve o zamanlar site açıldığında karşınıza rümeysa'nın yazdığı yazı geliyordu neden bu kadar şiddetlendiniz anlayamadım ayrıca bence kıyıda kalmadı insanlara ulaştıkları en güncel yer orası sonuçta ne yapmalılardı reklam mı vereceklerdi "bakın bakın biz ne yazdık bakın" diye  Wink

merveylem 22.12.2007 17:40:03
bir konser bitiminde tanışmak için( benimle beraber 3 kişi vardı sonra bizi gören bikaç kişi daha geldi en fazla 6-7 kişi kadardık)  bekledik .bir görevli geli ve birazdan bizimle görüşeceklerini bildirdi.biz beklerken bizi ikiye ayırıp aramızdan 6-7 yşlarında iki çocuğuyla birlikte bir çift geçti(içeri alındılar hemen ve bu şahsiyetler konser sırasında protokolde oturuyorlardı).
bu arada biz hala kapıda bekliyoruz (epeyi de bekledik hani).
belli bir zaman sonra aynı görevli geldi ve bizimle görüşemeyeceklerini söyledi bizim yoğun itirazımız karşısında görevli albümleri verin ben sizin yerinize imzalatayım dedi.albümlerimiz imzalandı ama bizimle görüşmediler.

bazen bize değer vermediklerini düşünüyorum ama buna inanmak istemiyorum .çünkü benim gözümdeki mvösine bu yakışmıyor.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14