|
||
Bu arada arkadaşlar profilimdeki şahıs mor ve ötesi ile tanışmamı sağlayan Güven Erkin Erkal'dır. 95'li yıllarda Eko tv dönemlerinde sağolsun Yanlız şarkı ve Sabahın Köründe kliplerini yayınlardı..ve konuk olarak çıkartırdı. geçenlerde konser çıkışı karşılaştık gerçi bütün konserlere geliyor.. müzik bilgisi çok iyi bir adam tavsiye ederim sizde onu iyi tanıyın.
|
||
|
||
tanıyan var mı? konuşalım arkadaşlar..
|
||
|
||
| ben çok severim güven abiyi..tanımıyorum ama abimizdir.çok sıcak,çok da bilgili nazik bir insandır yani. | ||
|
||
| çok severim ... | ||
|
||
| bende severim kendisini | ||
|
||
müzik adına çok iyi işlere imza atan,alternatif grupları destekleyen,rock müziğin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan ve her mor ve ötesi albümünde adına teşekkür edilen bir şahsiyettir kendisi...
|
||
|
||
| (bkz.ergen bünye) | ||
|
||
(bkz.ergen bünye) ergen bünye mi?açıklarsan daha iyi olacak sanırım.
|
||
|
||
| feci bir arşivi vardır bu adamın tahmin edemeyeceğiniz deresece de ve türk rock için çok büyük katkılar yapmıştır eko tv dönemleri konser organizasyonları radyo programları yuxexes bir sürü şey şimdi dergi ile bunları yavaş yavaş bize ulaştırmaya başladı çok severim kendisini
|
||
|
||
(bkz.ergen bünye) ergen bünye mi?açıklarsan daha iyi olacak sanırım. ![]() ergenlik döneminde olan bir gencin davranışlarını sergiliyor bazen. hatta çoğu zaman:/ büyüyemiyor gibi. |
||
|
||
abimin kadıköy'de gördüğü için bana hava attığı şahıs...
|
||
|
||
Karşılaşmamızda üzerinde Alman grup RAMMSTEİN tshırt vardı. Türkiye'ye geleceğini söyledi. Bu adam şaşmaz diyorum... BENZİNNNNN
|
||
|
||
| ya süper bir sunucu üstelik rock müzik hakkında erişilemez bir bilgi kaynağı | ||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=Akn52eQsMbI | ||
|
||
| yüxsexes ve maxsimum rock programını sunan konuları alakasız yerlere bağlayan sürekli Zagor dergisinn reklamını yapan yaşı ilerlemiş komik bir adam=) ama ne yalan söyleyeyim programları eğlenceli oluyor... | ||