mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: my chemical romance

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7

dark_life 02.07.2007 15:24:01
Grubun lideri ve vokalist Gerard Way ile eski davulcu Matt Pelissier tarafından 2001 senesinde kurulan My Chemical Romance, ilk parçaları “Skylines And Turnstiles”ı 11 Eylül’de meydana gelen olaylar üzerine yazdı. Kadrosuna Gerard Way’in kardeşi Mikey Way ile Ray Toro’yu da ekleyen grup, New Jersey’de birçok konsere katılarak olumlu eleştiriler aldı.İlk albümleri “I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love”u 2002 senesinde Eyeball Records’dan çıkartan My Chemical Romance, albüm kayıtlarından hemen önce kadrosuna Frank Iero’yu kattı. Frank Iero’nun sadece iki parçada gitar çaldığı albüm, ‘suçlu aşıklar’ temasının üzerine örülü ve konsept şeklinde dinleyiciye iletiliyor.2003 senesinde Reprise Records ile anlaşan My Chemical Romance, 2004 senesinde 2. albümleri “Three Cheers For Sweet Revenge”i çıkarttı ve albüm ertesi sene platin plak aldı. İlk albümlerindeki ‘suçlu aşıklar’ temasını bu albümde devam ettiren grup, ilk albümlerindeki ‘post-hardcore’ tarzını ‘emo/pop-punk’a çevirdi. Bu değişiklik grubun bazı fanlarını memnun etmezken, müzik çevresi albüme olumlu puan verdi. Albümdeki “Helena” parçasının klibi MTV’de kendine bolca yer bulurken, albüm Amerika’da şu ana dek 1,4 milyonluk bir satış yakaladı.2004 senesindeki Japonya konseri sonrası davulcu Matt Pelissier yerine Bob Bryar’ı getiren My Chemical Romance, 2005 senesinde “Green Day”in alt grubu olarak konserlere katıldı. Hatta aynı sene “Taste Of Chaos” turnesinde de sahnede kendilerine yer buldular. “Alkaline Trio” ile “Reggie and The Full Effect” gruplarıyla kendi turnesine çıkan My Chemical Romance, internet üzerinden David Bowie ve Queen ortak çalışması “Under Pressure”ı “The Used” grubuyla baştan yorumladı.2006 Mart ayında “Life On the Murder Scene” derleme albümünü 2 DVD’li şekilde piyasaya süren My Chemical Romance, DVD’lerde grubun kliplerine, kliplerin çekim arkalarına ve bazı canlı performanslara yer verdi.23 Ekim 2006’da İngiltere’de, 24 Ekim 2006’da da Amerika’da 3. stüdyo albümleri “The Black Parade”ı yayınlayan My Chemical Romance, albümden çıkan ilk single “Welcome To The Black Parade”e klip çekti ve parça İngiltere listelerinde 1 numara oldu.Konserlerinde ve kliplerinde ‘korku’ temasını bolca işleyen My Chemical Romance, 2007 senesinde Avusturalya ve Yeni Zelanda’daki “Big Day Out” festivalinde “Tool”, “Muse”, “The Killers” and “Jet” gruplarıyla aynı sahneyi paylaşacak.

cenuz*23* 02.07.2007 16:13:51
hastayım ben bu gruba ya çok seviyorum şarkılarını...

mvosbgdb 02.07.2007 23:51:42
bana emo yu (ya da her ne diyolarsa) sevdiren grup. son zamanlarda (son bir aydır falan) mcr'ınkilerden başka şarkı beni kesmez oldu. çıkarmış oldukları tüm şarkıları bilgisayarıma yükledim. masaüstü arkaplanım gerard way in bi fotoğrafı. teenagers ı ezberledim en son. cancer şarkısı çok hoşuma gidiyo. I m not okay le I dont love you nun klipleri süper. özellikle I m not okay:). welcome to the black parade de güzel ama müzik olarak başını daha çok beğendim:) öyle işte.. bi süredir my chemical romance delisiyim..Wink

living dead 03.07.2007 11:08:44
helena ve im not okey şarkısı güzel ama tarzları bana özenti geliyor zaten marilyn'le atıştılar Marilyn my chemical romance'in kendisini taklit ettiğini iddia ediyor.Daha önce de Kasabian my chemical romance için "soytarılar" demişti

tot_geist 05.07.2007 22:35:28
COOOKK İYİLERR..HELENA ŞARKILARI MANYAK

jackass 09.07.2007 11:53:00
Bence müthişler!gerard way şarkı sölerken böle ağlicak sanki ! Sad Çok seviyorum ben...

havva2091 01.09.2007 16:13:36
Bence müthişler!gerard way şarkı sölerken böle ağlicak sanki ! Sad Çok seviyorum ben...
gerçekten ya ama onun tarzı öyle işte Cheesy helena yı seviyorum özellikle kızın ayağa kalkıp sonrada tekrar tabuta düştüğü sahne çok hoşuma gidiyor...

pelaNOR 12.09.2007 13:42:47
dinlemekten baya bi hoşlandığım başarlı adamlardan oluşan bi grup Tongue

rainbow 16.11.2007 18:12:55
My Chemical Romance turne için bir üyesini kaybediyor
My Chemical Romance gitaristi Frank Iero grubun dünya turnesine ailesiyle ilgili sağlık sorunları nedeniyle katılmıyor. Iero’nun yerine sahneye gitarist Matt Cortez geçecek. My Chemical Romance’ın Londra 02’de gerçekleşecek konser biletleri de çoktan satılmış…

mynamesblack 04.12.2007 20:25:09
My Chemical Romance.buarlar çok dinliyorum gerard gerçekten ağlar gibi şarkı söluyo bazen gülesim gelio osöylerken Grin desert song.the ghost of you.sleep.vampires will never hurt you.sharpest lives.en çok dinlediğim şarkıları.gerard çok yakışıklı buarada Roll Eyes

ahmet347 04.12.2007 21:02:50
bu grubun green day le bir alakası var mı?

zafer_bergama23 04.12.2007 21:09:51
bu grubun green day le bir alakası var mı?
pek sanmıyorum ....ama tam baş belası bir grup
green day ın bunlarla pek ilgisi yoktur bence

mynamesblack 04.12.2007 22:26:52
şöyle bi alakası greenday'ı örnek aldıklarını.ve idolleri olduklarını söylüolar neresi baş belası ya Shocked yaptıkları muzık birbirine benziyo

pangea 28.12.2007 19:17:38
işte grup dediğin böyle olacak kardeşim şarkıyı hissederek çalıyorlar söylüyorlar Roll Eyes

//MORpatra// 28.12.2007 21:16:20
enfesler. özellikle solistin hastasıyım. rock müzik ancaK BU KadaR hissedilerek söylenebilir. famous last words ve i don't love you en sevdiğim şarkıları.

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7