|
||
| şarkıları harika | ||
|
||
şarkıları harika katılıyorum bu aralar teenagers'ı çok beğeniyorum
|
||
|
||
| evt teenagers da diğer şarkıları gibi çok güzel | ||
|
||
beş e giden bi kızın üstünde gördüm ve şoke oldum herkes tanıyor artık th gibi..böyle olması kötü ama ben çok seviyorum bu grubu
|
||
|
||
| ya çok sevıyorummm hergun şarkıları dınlıyorumm çok şekerler ya gerard çokk sevıııyoorummm aşşkımmm gerarddd | ||
|
||
beş e giden bi kızın üstünde gördüm ve şoke oldum Evet o anı hatırlıyorum Ezgi herkes tanıyor artık th gibi..böyle olması kötü ama ben çok seviyorum bu grubu ![]() ![]() Şu eurovision işlerinden dolayı mor ve ötesi de öyle olabilir ![]() Gerçi mor ve ötesinin t-shirtü yok ama beyaz t-shirte tükenmezle mor ve ötesi yazıp giyebilirler
|
||
|
||
| emolar falan ama severim 1 kaç sarkısın ya güzel ses var gerard da helena süper birşey | ||
|
||
emolar falan ama severim 1 kaç sarkısın ya güzel ses var gerard da helena süper birşey yanlış biliyorsum mcr emo değil
|
||
|
||
hastayım mcr e hayatımın grubu çok seviyorm ![]() ayrıca bazılarnız emo fln demiş şiddetle söylüyorm my chemical romance emo değil!!! |
||
|
||
emolar falan ama severim 1 kaç sarkısın ya güzel ses var gerard da helena süper birşey yanlış biliyorsum mcr emo değil |
||
|
||
emolar falan ama severim 1 kaç sarkısın ya güzel ses var gerard da helena süper birşey yanlış biliyorsum mcr emo değil |
||
|
||
MCR'den Çok Özel DVD My Chemical Romance önümüzdeki ay yepyeni bir DVD ve CD ile karşımızda. The Black Parade Is Dead adlı DVD grubun 2007 yılında Meksika ve New Jersey'de verdikleri konserden çok özel görüntüleri içeriyor. Sınırlı sayıda basılacak DVD'nin tabut şeklindeki kabını ve grup üyeleri tarafından çizilen ünlü maske 'Day Of The Dead'i edinmek için elinizi çabuk tutun. |
||
|
||
emolar falan ama severim 1 kaç sarkısın ya güzel ses var gerard da helena süper birşey yanlış biliyorsum mcr emo değil
|
||
|
||
| The gosht of you süper ötesi bir şarkı ama eski kalitesini yitirdi bence.. grubu grup yapanda zaten Gee |
||
|
||
| en sevdiğim yabancı gruplardan çk beğenyrm | ||