|
||
ya benim tanıdığım bi kızın üstünde vardı mcr t-shirt'ü nereden aldığını sordum Amerika'ya gitmiş orda görp almş bn tbi bisey diyemdm sonra haliyle Türkiye'de satılıyo mu?
|
||
|
||
Ahh en sevdiğim grup gerçekten aşırı bi sevgim var.Kelimelere dökmekte bile zorluk çekiyorum
|
||
|
||
sarı saç yakışmıyor
|
||
|
||
ya benim tanıdığım bi kızın üstünde vardı mcr t-shirt'ü nereden aldığını sordum Amerika'ya gitmiş orda görp almş bn tbi bisey diyemdm sonra haliyle Türkiye'de satılıyo mu?Bende var hemde Zonguldak'tan aldım .(burda bile var yani her yerde olabilir.)
|
||
|
||
ya benim tanıdığım bi kızın üstünde vardı mcr t-shirt'ü nereden aldığını sordum Amerika'ya gitmiş orda görp almş bn tbi bisey diyemdm sonra haliyle Türkiye'de satılıyo mu?Bende var hemde Zonguldak'tan aldım .(burda bile var yani her yerde olabilir.) |
||
|
||
| istnbul'da nerde satıldığını söyleyebilir misin?İstiklal C.\arsenal falan mı? | ||
|
||
bende tam olarak bilmiyorum nerde satıldığını arkadaşlarımdan öğrenirsem haberlendiririm ayrıca bazı sitelerde siparişte veriliyor
|
||
|
||
harbiden helena da kopuyoruz arkadaşlarla süper bi parça
|
||
|
||
seviyorum onları yaa i don't love'ın klibi çok güzel olmuştu. saçlar da siyah olmuştu güzel olmuş yani
|
||
|
||
bende tam olarak bilmiyorum nerde satıldığını arkadaşlarımdan öğrenirsem haberlendiririm Teşekkürler Muser*
ayrıca bazı sitelerde siparişte veriliyor |
||
|
||
| en iiii emo grulerdan biri bnce | ||
|
||
| bazı şarkıları çok güzel helena fln | ||
|
||
emolar falan ama severim 1 kaç sarkısın ya güzel ses var gerard da helena süper birşey yanlış biliyorsum mcr emo değilemolar falan ama severim 1 kaç sarkısın ya güzel ses var gerard da helena süper birşey yanlış biliyorsum mcr emo değiltarzları hardcore diye düşünüyorum ama kendilerine has tarzları var.. |
||
|
||
Gerard'ın emolar hakkında söyledikleri ![]() “I think emo’s a pile of sh*t,” said Gerard Way. “I think emo is f*cking garbage – it’s bullsh*t. “I think there are bands that we get lumped in with that are considered emo and, by default, that starts to make us emo. All I can say is that anyone actually listening to the records, putting the records next to each other and listening to them, [would know there are] actually no similarities.” çok güzel cevap vermiş Gerad^m ![]() |
||
|
||
Emolar mı değiller mi iddiası süredursun bu ay Dream Dergi'de yer alan ekten bahsedeyim ![]() EMO Foto-Stıcker Dergisi My Chemical Romance Fall Out Boy 30 Seconds To Mars Dashboard Confessional Panic at the Disco Bir emo’nun CD rafında neler olmalı? 26 büyük albüm! Emo’yu başlatan 30 grup En popüler 10 grup ve 10 kişi Emo’ya yön veren olaylar |
||