|
||
MCR'den Çok Özel DVD My Chemical Romance önümüzdeki ay yepyeni bir DVD ve CD ile karşımızda. The Black Parade Is Dead adlı DVD grubun 2007 yılında Meksika ve New Jersey'de verdikleri konserden çok özel görüntüleri içeriyor. Sınırlı sayıda basılacak DVD'nin tabut şeklindeki kabını ve grup üyeleri tarafından çizilen ünlü maske 'Day Of The Dead'i edinmek için elinizi çabuk tutun.
|
||
|
||
Emolar mı değiller mi iddiası süredursun bu ay Dream Dergi'de yer alan ekten bahsedeyim bu tür dergilerin amacı belli şuan türkiyede emo patlaması olduğu için böyle yaparak daha fazla satmak istiyorlar ![]() EMO Foto-Stıcker Dergisi My Chemical Romance Fall Out Boy 30 Seconds To Mars Dashboard Confessional Panic at the Disco Bir emo’nun CD rafında neler olmalı? 26 büyük albüm! Emo’yu başlatan 30 grup En popüler 10 grup ve 10 kişi Emo’ya yön veren olaylar sadece mcr in doğru bilinmesini istiyorum.. ![]() bu gün protesto var mcr fanlarının emolara karşı yapmış olduğu
|
||
|
||
Evet,sanırsam intihar eden bir kızla mcr bağlantısı kurulması nedeniyle protesto ![]() Sözlerde duygusallık var ama Emo olduklarını göstermez bu.Kaldı ki Gerard'ın da dediği gibi Mcr emo değil.Hele son albümde hiç değil.Pazarlama harikası emolar yaratma ihtiyacı duyuyorlar ve neredeyse çıkan her gruba emo etiketi yapıştırıyorlar ben de bunu anlamıyorum. Emo lafına fazla tepki verilmesine de kızıyorum.Emo kötü birşey midir,nedir bu düşmanlık?Gerçi günümüzde etrafımız özenti 'emo'?larla dolu,onlara sinir olmamak imkansız ama lafım genel olarak emo olayına sinir olanlara |
||
|
||
Gerard bile emo ya karşı oldugunu söylüyor bu dergilerin amacı ne o zaman neden yanlış şeyler yazıyorlarki
|
||
|
||
mcr'n saçları,tip 0larak falan em0.ya benzetiy0rlar herhalde.. nerden çıktıysa bu mcr em0.dur 0layı
|
||
|
||
| emo etiketiyle insanları uyutuyorlar işte mcr fanları dream dergiye bi çok mail göndermesine rağmen hala emo demekte direniyorlar bakalım nereye kadar sürecek..insanları kandıracak yeni malzemeler bulduklarında bu saçmalık durur belki
|
||
|
||
| arkadaşlar Billboard Dergisinin 2008 Nisan sayısında Hayko Cepkin de vardı.Billboard sormuş:Sadece kostümlerine bakarak My Chemical Romance,The Horrors gibi gruplar gotik kültürün bir parçası olarak görülüyor... Hayko Cepkin cvp:Ben bu saydığınız grupları gotik kategorisine almıyorum.Giyinmek yetmez hissetmek gerekir bir şeylere benzemek için. ....(devam ediyor) Ben de bir Mcr fanıyım ama grup emoymuş değilmiş açıkçası hiç umurumda değil siz ne dersiniz buna? |
||
|
||
haykonun ne cevap verdiği benim umrumda değil çünkü adam bence bir şey bilmiyor kitap bile okumuyormuş yani onun söylediklerini önemsemiyorumm ![]() tüm mcr fanları mcr in emo olmadığını biliyor ve bu etiketin yapıştırılmasından oldukça rahatsız sadece trde değil her yerde bundan emin olabilirsiniz..yalnız gerçek mcr fanlarından bahsediyorum..
|
||
|
||
| emo olmadıklarını anlamak için sadece fan olmak gerekmez,yanlış gösteriyor dergiler diye kimseye birşey diyemezsin.. | ||
|
||
| MCR KESİNLİKLE EMO FALAN DEĞİLLL!!!!! | ||
|
||
emo olmadıklarını anlamak için sadece fan olmak gerekmez,yanlış gösteriyor dergiler diye kimseye birşey diyemezsin.. hayır sen yanlış anlamışsın..mcr fanları tepkisini gösteriyor bunu açıklamak istemiştimemo olmadıklarını tabiki herkes anlayabilir ve anlıyor.. ama bazı emolar mcr e emo diyor bundan dolayı bunlar gerçek fan değil.. anlatabilmişimdir umarım.. |
||
|
||
| Blue jean'in kapak sayısına ve içeriğine baktınız mı hiç? Orda emo konusu var ve my chemical romance'de o kategorinin içinde olarak gösteriliyor.. *emo olduklarını söylediğimi zannetmeyin lütfen. |
||
|
||
emo olmadıklarını anlamak için sadece fan olmak gerekmez,yanlış gösteriyor dergiler diye kimseye birşey diyemezsin.. hayır sen yanlış anlamışsın..mcr fanları tepkisini gösteriyor bunu açıklamak istemiştimemo olmadıklarını tabiki herkes anlayabilir ve anlıyor.. ama bazı emolar mcr e emo diyor bundan dolayı bunlar gerçek fan değil.. anlatabilmişimdir umarım.. |
||
|
||
Blue jean'in kapak sayısına ve içeriğine baktınız mı hiç? dream dergisindede aynı şekil var yıllardır öyle zaten ama hala anlamıyorum emo değillerse neden öyle gösteriliyor saçmalık ötesi bir durum olsa gerek..
Orda emo konusu var ve my chemical romance'de o kategorinin içinde olarak gösteriliyor.. *emo olduklarını söylediğimi zannetmeyin lütfen. |
||
|
||
ya bana kalırsa Mcr süper bi grup ama insanlar benim gibi düşünse de düşünmese de biçok dergi yer vermiyo Mcrye nedir bu anlamadım takmışlar bikaç grubu sürekli onların posterleri yok işte onlarla ilgili bi dünya bilgi falan Mcryi düşünen yok mu hiç ya biraz daha fazla yer verilmesini isterdim açıkçası
|
||