|
||
kurban dağılmış ama şarkıları hala dillerde olan ve çok konuşulan olağanüstü gruplardan bitanesi...
|
||
|
||
| evet burak ı kaptırdı athen a ya...sonrada devam edemediler | ||
|
||
| burak'ın athenaya gitmesi dağılmalarının sebebi değil sonucu. dağılmaları öyle tek bir nedenle olmadı, birçok olay üst üste gelince dağıldılar. bunlardan biri bostancı konserine sadece 100 kişinin gitmesi, albümün sadece 25bin satabilmesiydi. evet onlar müziği para için yapmıyorlar elbette ama nereye kadar idealist olabilirsin ki..para olmadan üretim yapamıyorlar malesef bu köhne düzen bunu gerektiriyor.. | ||
|
||
| ya kurban nıye dagıldın??? | ||
|
||
| dağıldı artık ne yazikki yapacak bişi yok... | ||
|
||
kurban dağıldı ama davulcusu şimdi athenada ..bir tane gitaristide(adını bilmiyorum)demir demirkanın klibinde gözüküyordu.o da heralde demir demirkanla takılır artık
|
||
|
||
ONUNLARI HEPİMİZ SEVİYODUK AMA YAPACAK Bİ ŞEY YOK Kİ DEMİ? KEŞKE DAĞILMASAYDI DİYORUZZ.... BELKİ BİZİM BİLMEDİĞİMİZ DAHA ÇOK ŞEY VARDIR!!!! BELKİDE BAŞKA NEDENLERDEN DOLAYI DAĞILDI...... BİLEMEYİZ Kİ?![]() ![]() ?.... |
||
|
||
| kendileri arasında bir sorundu... zaten rock istanbulda dağılcakları belliydi çook soğuklardı... | ||
|
||
kurban niye dağıldı bilmiyorumda.mersin konserinde kerem ve özgür tartışmış,biri sinirinden elini duvara vurup çatlatmış(galiba kerem).azdaha kurban dağılacaktı mersindeyken .ama sonra dağıldı zaten ![]() |
||
|
||
| burak athenada da supper valla | ||
|
||
kurban sevenlere... ![]() [eklenti yönetici tarafından silindi] |
||
|
||
| kurban ın gitaristide demir demirkan da çalıyor | ||
|
||
| digerleri ne eder bilmemde hep söylüyorum burak athenada kariyerini baltalıyo. | ||
|
||
| duyduğuma göre sizide yanıltmak istemem ama... bütün şarkıları (bu kasetteki)Deniz yazmış başka sorunlarda gelince böle oldu..ama kötü oldu.. aslında mp3 korsan falan kalksa ki biraz zor gözüküyor belkide dağılmazlardı...Burak mutludur heralde şimdi!!!!!!!!!!!
|
||
|
||
| daha çok güsel şarkılara imza atabilirlerdi ama elden ne gelir?? sonuçta müziği bırakıcak değiller ya. yine bi yerde deniz'in imzasına rastlarz ne de olsa... | ||