|
||
türkiye'nin en iyi gruplarından biriydi Dağıldıktan sonra her eleman bence eski havalarını yakalayamadı. Hala da severek dinleriz
|
||
|
||
şarkıları kaldı fanlara yadigar...
|
||
|
||
dagılmasaydı çok iyi olurdu ya sevdigim gruplardan bir tanesiydi
|
||
|
||
| NE İSTERLERSE VERİRİZ CAN MI CAN,KURBAN MI KURBAN.....BU SES BİTER Mİ LAAANNN... HADİ YA ÖZLEDİK SİZİ BİTİRMEYİN BU SESİ..... |
||
|
||
NE İSTERLERSE VERİRİZ CAN MI CAN,KURBAN MI KURBAN.....BU SES BİTER Mİ LAAANNN... hislerimize tercüman olan decision13'e teşekkürler....aynen katılıyoruz,ancak bukadar güzel ifade edilebilirdi!!!
HADİ YA ÖZLEDİK SİZİ BİTİRMEYİN BU SESİ..... |
||
|
||
| kurban sevdiğim gruplardan bir tanesiydi,tabii mor ve ötesi'nden sonra.keşke ayrılmasalardı ama hala müzik adına bir şeyler üretmeleri güzel.tabii birlikte üretselerdi daha iyi olurdu. | ||
|
||
| müthiş bir gruptu..dinlerken deliriyodum resmen.ama bizi o süper şarkılarından mahrum bıraktıkları için onlara çoooooooooooooook kızgınım.bu şekilde bırakmamalıydılar.. | ||
|
||
türkiye'nin en iyi gruplarından biriydi Dağıldıktan sonra her eleman bence eski havalarını yakalayamadı. Hala da severek dinleriz ![]() bencede...kurbanı dinlerken asla sıkılmam ve sıkılmıcam... |
||
|
||
| Bas gitaristlerini Demir Demirkan ile çalıştığını duymuştum.Dİğer gitaristleri ne yapıyor ya da kiminle çalışıyor acaba??? | ||
|
||
yüxexes dergisinin eylül 2005 sayısında eski kurban elemanlarının neler yaptığıyla ilgili bilgi verilmişti.ben de bu bilgiyi sizlerle paylaşayım,dedim. deniz yılmaz:yaklaşık iki yıldır üzerinde durduğu bilinen panik grubuna ağırlık vermiş bulunuyor.müzik çalışmalarını prodüktörlük çerçevesinde de sürdürmek isteyen deniz'in "punch" imzalı prodüksiyonları da yolda. burak gürpınar:kurban'ın dağılmasının ardından ilk açıklama burak'tan gelmişti.zaten athena'nın adını taşıyan son albüm kayıtlarında da yer alan burak,böylece bagetlerini athena için sallayacağını duyurmuş oldu. kerem tüzün:geçtiğimiz 18 mart tarihinde önemli bir dönüş odtü'de gerçekleşmiş ve nekropsi sahnelere dönmüştü.kerem'in de yer aldığı bu kadro,şu günlerde miam stüdyolarında yeni albüm kaydını tamamlamak üzere.kerem'in the climb'dan gökalp ergen ve melih balta'yla birlikte de sürdürdüğü çalışmalar olduğunu belirtelim. özgür kankaynar:askerlikle ilgili işlerini halletmek üzere bir süre özgür'ün adının duyulmayacağını belirtelim.ama kerem tüzün,böyle bir gitaristin boş boş gezmemesi gerektiğine inanıyor.özgür ve kerem'in adlarının birlikte geçeceği bir çalışma da ilerde karşımıza çıkabilir. |
||
|
||
| ya hepsi birşeyler yapsada bence kurban çok ayrıydı..... çok güzel ve dinlenebilir rock grupları arasındayDI... keşke.......demek isterdim ama hiç sanmıyorum...... |
||
|
||
| grubun dağılmasına ÇOOOOOK üzüldüm ama şarkıları hala dilimde... bu arada denizin yeni kurduğu gruba bi türlü alışamadım... kurbanı arayacağım galiba... |
||
|
||
grubun dağılmasına ÇOOOOOK üzüldüm ama şarkıları hala dilimde... bu arada denizin yeni kurduğu gruba bi türlü alışamadım... kurbanı arayacağım galiba... evet ya ben de çok alışamadım..tamam güzel grup ama deniz biraz pasif kalmış gibi..şarkılarını falan da seviyorum grubun ama beklediğim gibi olmadı..mesela ben denizin katıldığı grubun kurban fırtınası estirmesini isterdim tekrar...çünkü onun kalitesine yakışan bu.... |
||
|
||
| Çok başarılı bi gruptu ya keşke dağılmasalardı,rock müzik adına çok büyük bir kayıp bence çok iyi müzik yapıyorlardı.Deniz'in sesi zaten çok güzel... Yazık oldu:( | ||
|
||
| çok sevdiğim bir gruptu...ayrılmaları herkesi üzdü ama keşke bir daha son kez bile olsa kurban olarak konser verseler... | ||