|
||
| arkadaşlar kurban aynı kadro mu????deniz-kerem-burak-özgür:D | ||
|
||
| evet aynı kadro allaha şükür | ||
|
||
| Kurban'ın birleşme haberini duyduğumda acayip sevindim! :DBu haber 2007'nin en güzel müzik haberi oldu! ::)Bildiğim kadarıyla Athena Gökhan yurtdışına gitti. BURAK GÜRPINAR,KEREM ÖZYEĞEN VE TARKAN GÖZÜBÜYÜK BİR COVER PROJESİNDE BİRARAYA GELECEKLERMİŞ!!!!!! ![]() Yüxexes'te Güven Erkin Erkal söylemişti.Henüz kesin birşey yokmuş ortada.
|
||
|
||
ya bu duyduğum en güzel haber... oley oley oley kurbana yeniden kavuşuyoruz. 2007nin en güzel haberi bundan güzel bir şey olabilir mi acaba bu yıl müzik dünyasında...
|
||
|
||
ayrılmalarına çok üzülmüştüm ama tekrar birleşiceklermiş bunu duymak çok güzel
|
||
|
||
tekrar biraraya gelmeleri süper oldu yaa çok sevindim
|
||
|
||
yeni yıla çok çok ama çok iyi girdik özlemiştim be kurbanı resmi siteleri falan yeniden açılmış " nerde kalmıştık!" diyolar
|
||
|
||
Konser tarihleri yakında belli olacakmış!Deniz Yılmaz yakın bir zamanda askere gidecekmiş!Dün Maxımum Rock'a Burak Gürpınar ve Deniz Yılmaz telefonla canlı yayına katıld!Özlemimiz yakında bitiyor!ı ![]() |
||
|
||
ayyy cook sevindimm yaaa cok iyi bi grup yeniden birarayaa gelmelerini duymak cok sevindirici
|
||
|
||
arkadaşlar kurban aynı kadro mu????deniz-kerem-burak-özgür:D harika ya aynı kadro olmasaydı ağlardım valla...) |
||
|
||
| tam bilmiyorum ama istanbul ve ankara'da konserleri var ohh ya bi kurban konseri göremeden öleceğim çok korkuyordum
|
||
|
||
tam bilmiyorum ama istanbul ve ankara'da konserleri var ohh ya bi kurban konseri göremeden öleceğim çok korkuyordum ![]() evet ya benim de içimde kalmıştı konserlerine bile gidemeden dağıldılar diye:) |
||
|
||
Vee....Kurban konserleri başlıyor....! ![]() -Mekan : Studio Live (İstanbul) -Tarih : 26 Ocak 2007 -Saat : 22:00 -Fiyat : 22,5 YTL -Not : Konserde 18 yaş sınırı vardır ve belirtilen saatler kapı açılış saatleridir. -Mekan : Anatolia Showland (Ankara) -Tarih : 27 Ocak 2007 -Saat : 20:00 -Fiyat : 17 YTL |
||
|
||
| kurban kurban kurbannnn çok sevindim duyuncaa üzüntülü anındaydım yüzüm güldü grup elemanları yine aynı buda süper inşallah konserlerine gitmek nasip olur bu seferrrr | ||
|
||
| kurban olam uyan artık dön özüneee | ||