|
||
Hayret K.K. bişi yazmamış Yazsa başlar Deniz şöyle Deniz böyle diye, aman yazma sen ![]() Efenim bu adamların Ters Sert albümüne bitiyorum, tapıyorum o derece yani Neden acaba ![]() |
||
|
||
| kurban dağıldığı sıralar deniz yeni bi grup kurmştu Panik diye..onun da şarkıları çok komik ve eğlenceliydi..tam denizin eseri..tavsiye ederm;) | ||
|
||
| evet ya katılıyorum aynen ben de dinlemiştim hep ama birleştikleri çok iyi oldu çok sevindim yaa bu grup harika bişi:) | ||
|
||
| dağılmalarına çok üzülmüştüm çünkü ciddi anlamda çok severek dinlediğim şarkıları vardı hala da dinlerim.. | ||
|
||
| dağıldıklarında üzülmüştük.ne güzel oldu da tekrar toplandılar. | ||
|
||
| kurban yanı... adamlar mızık ıcın yasıyor sankı sarkıları bı harıka yosma, zorba, insanlar, dinlemek anlamak ıcın daha kolay bı yol panıkte guzeldı ozellıkle dıskotek kurban cok severek dınledığım gurplardan bırısı
|
||
|
||
| KURBAN yaptığı müziğe ihtiyacım var ..daha yapacakları çok şeyler var diye düşünüyorum bekliyoruz sabırla .............................................
|
||
|
||
KURBAN yaptığı müziğe ihtiyacım var ..daha yapacakları çok şeyler var diye düşünüyorum bekliyoruz sabırla ............................................. ![]() evet tam olarak bu. ''ihtiyacım var'' benimde. |
||
|
||
"Yalaka" klibine bayılıyorum... Eski Türk filmi tadında(yeşilcam)
|
||
|
||
evet kurban bayramında yeniden toplanıyor grup haberiniz olsun !!! ![]() http://www.kurban.com |
||
|
||
| Muhteşem bi gruptu dağılmalarına çok üzülmemiştim çünkü biraz geç kendimce keşfettiğim ama iyi ki dinlemişim dediğim gruplardan. | ||
|
||
| Green Day - I Fought The Law bu şarkı ile kurbanın hayvan parçası bire bir aynı hiç bu kadar taklit bi şarkı duymamıştım .... cover sanki ama yine de kurban iyi grup keşke bu şarkıyı ilk önce orjinalinden dinleseydim green day den yani
|
||
|
||
ve kurbanın yaratıcı beyinlerinden deniz, mayısta dönüyor askerden!! az kaldı... daha önce de söylemiştim bence döndüğünde elinde bir sürü besteyle dönecek ve yepyeni bir kurban albümüyle bizi mutlu edecek
|
||
|
||
Türkiyemizde bu gruplar olmasa napardık yaa mvö kurban çilekeş duman ![]() En sevdiğim şarkıları "yine"
|
||
|
||
| kalite diyorum gerçekten kalite. favorim "insanlar". | ||