|
||
| dağılmaları kötü oldu şarkılarını hala inliom keşke dağılmasalardı elden ne gelir ama bizde eskilerle avunuyoruz | ||
|
||
30 aralık da albümleri çıkıyor herhalde
|
||
|
||
| Çok sevdiğim yerli grupların başında geliyor Kurban.. dağılmaları kötü oldu şarkılarını hala inliom keşke dağılmasalardı elden ne gelir ama bizde eskilerle avunuyoruz Tekrar bir aradalar , geçen yılbaşı birleşmişlerdi haberin yok galiba
|
||
|
||
| offf offff eee allah bi yandan çilekeşi verdi bi yandan kurbanı aldı.ama herhalikarda insana şarkılarını dinlerken koyma özelligi gösteriyooooo! | ||
|
||
| Kurban'da dağılma söylentileri geziniyor ! denzo yeni projeler düşünüyormuş... 30 Aralıkta yeni albüm dendi şu dendi bu dendi....yalan oldu.
|
||
|
||
| [/color] | ||
|
||
Green Day - I Fought The Law bu şarkı ile kurbanın hayvan parçası bire bir aynı keşke bi şeyler yazmadan önce araştırsaydın...hiç bu kadar taklit bi şarkı duymamıştım .... cover sanki ama yine de kurban iyi grup keşke bu şarkıyı ilk önce orjinalinden dinleseydim green day den yani ![]() o i fought the law şarkısı çok eski bir şarkı, her grup tarafından Punk coverı yapılan bi şarkı...Orjinalinin green day olması gibi bi dalga yok... ikinci olarak şarkının açılışları, kompozisyonları, soloları birebir aynı partlarda fakt kurbanın ki daha sert ve punk tarzında, vede şarkıların yapılış tarihleri birbirlerine yakın tarihler(tam olarak bilmiyorum) demek istediğime gelirsek green dayin kurbandan esinlenmediği ne mağlum...Green dayin tanınan bir grup olması onların müzikal altyapısının sağlamlığını destekelemez, benim görüşüm gidin diğer i fought the law coverlarınıda dinleyin ve de sonra bunların hepsi birbirinden esinlenmiş diyin
|
||
|
||
| Dağıldıklarını duyduğumda şok omuştum.Gerçekten çok üzülmüştüm direk arkadaşımı arayıp duydun mu kurban dağılmış deyip isyan ettiğimi hatırlıyorum.Kurban bir kaç yeni yüzle bir albüm çıkardı ama eskiler her zaman için daha güzel. | ||
|
||
| 'yalan' favori parçamdır zaten ilk onunla tanımıştım onları ve kurban asla vazgeçemeyeceğim gruplar arasında yer alır
|
||
|
||
| kaliteli , sağlam müzik yapan başarılı bir grup.sevdiğim grupların en başlarında geliyor Kurban ... | ||
|
||
yeni albüm yolda ![]() |
||
|
||
Green Day - I Fought The Law bu şarkı ile kurbanın hayvan parçası bire bir aynı keşke bi şeyler yazmadan önce araştırsaydın...hiç bu kadar taklit bi şarkı duymamıştım .... cover sanki ama yine de kurban iyi grup keşke bu şarkıyı ilk önce orjinalinden dinleseydim green day den yani ![]() o i fought the law şarkısı çok eski bir şarkı, her grup tarafından Punk coverı yapılan bi şarkı...Orjinalinin green day olması gibi bi dalga yok... ikinci olarak şarkının açılışları, kompozisyonları, soloları birebir aynı partlarda fakt kurbanın ki daha sert ve punk tarzında, vede şarkıların yapılış tarihleri birbirlerine yakın tarihler(tam olarak bilmiyorum) demek istediğime gelirsek green dayin kurbandan esinlenmediği ne mağlum...Green dayin tanınan bir grup olması onların müzikal altyapısının sağlamlığını destekelemez, benim görüşüm gidin diğer i fought the law coverlarınıda dinleyin ve de sonra bunların hepsi birbirinden esinlenmiş diyin ![]() ama cover olduğunu tahmin etmiştim ya ..cover diye belirttiler mi acaba albümlerinde ? kurbanda green dayda birbirinden iyi çalmışlar
|
||
|
||
| mor ve ötesinden sonra en sağlam gruplardan coverları muhteşem oluyor |
||
|
||
kalite diyorum gerçekten kalite. aynen kaLite.. 'Yine' ya hastayım..
|
||
|
||
umarım en kısa zamanda yeni albümleri gelir ve son albümleri kadar kaliteli olur
|
||