|
||
| çok güzel müzik yapıyorlar denizin sesini de çok beğeniyorum çok seviyorum bu grubu dinlemeyi..inş. kısa zamanda yeni albümleri çıkar.. | ||
|
||
| en çok onların çılgınlıklarına hastayım | ||
|
||
çok sevdiğim bir grup keşke dağılmasaydıı
|
||
|
||
çok sevdiğim bir grup keşke dağılmasaydıı ![]() birleşeli çok oldu zaten
|
||
|
||
çok iyi grup albümleri çok sağlam birde playback skandalları var bilen bilir
|
||
|
||
deniz döndü askerden, birkaç gün oldu hatta yanlış hatırlamıyorsam (: konserler başlar yakında oh oh
|
||
|
||
| Arkadaşlar deniz 8 Mayıs'ta askerden döndü...Ve grup dağıldı diye üzülenler onlar birleştide deniz Askerdeydi diye ara verilmişti... Denizin Kendi Yapmış olduğu Bir pop şarkısıda eklenmişti myspacesine...Buyrun... http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=135768717&MyToken=f769d0ac-d5d8-4f7d-9d97-d5564dc3e195 Not...:Öylesine yapılmış bi şarkıdır kendileri.. ![]() |
||
|
||
Deniz Yılmaz'ı çok seviyorum..sarı çizmeli mehmet ağa bir de lambaya püf de çok güzel şarkılardır
|
||
|
||
en çok yalan dostum parçasını beğeniyorum...
|
||
|
||
| kurban gibi bi grubun dağılmasını herkess üzülür | ||
|
||
dagılmıs olmalarına ragmen sarkıları halen guzel hatta yalan dostum sarkısı
|
||
|
||
yaa üzüldüm şimdi güzel şarkıları vardı
|
||
|
||
| ben kurbanı çok seviyorum şarkılarını da çok beğeniyorum.en sevdiğim şarkıları ben,yaland dostum,yosma,hayvan,lambaya püf de... | ||
|
||
dagılmıs olmalarına ragmen sarkıları halen guzel hatta yalan dostum sarkısı ![]() yaa üzüldüm şimdi güzel şarkıları vardı ![]() arkadaşlar tekrar birleştiler çok oldu hatta. bir üst mesajlarda da yazılmış zaten.. üzülmeyin, takip etmeye devam edin.. |
||
|
||
| yanılmıyorsam grubun solisti deniz askerde şu aralar | ||