|
||
| PANİK tir o | ||
|
||
yaa bu kurban var ya manyak grup.acayip gitar çalıyolarrr.sonra şarkıları güzell,sevdiğim bii grup.
|
||
|
||
| burak atheneye geçti süper ya | ||
|
||
evet geçti ama...ben üzüldüm ,dağıldıklarına.
|
||
|
||
| solisti yüzünden olduğu söylensede üzüldüm bende | ||
|
||
| iyi bi guruptu gerçekten iyi şeyler yapabilirlerdi dağılmaları kötü oldu.... | ||
|
||
| of yavv neden dağıldılar kiii!! burak yüzünden diyorlar ama inanmıyorum.. | ||
|
||
solisti yüzünden olduğu söylensede üzüldüm bende bende burak yüzünden diye duydum.her neyse..bide diğer gitar çalan (sanırım bas) o da demir demirkanlan çalıyo galiba.klibinde görmüştüm.
|
||
|
||
ya ben kurbana üzüldüğüm kaadar hiç bi grubun dağıldığına üzülmemiştim..
|
||
|
||
solisti yüzünden olduğu söylensede üzüldüm bende bende burak yüzünden diye duydum.her neyse..bide diğer gitar çalan (sanırım bas) o da demir demirkanlan çalıyo galiba.klibinde görmüştüm.sanırım kurbanın kendi röpörtajında söylediğine daha fazla gerçeklik payı vericeksinizdr:grupta sorumluluk alan tek kişinin deniz yılmaz olduğunu ve bunun üstesinden gelemediği için grup dağılmışş.... |
||
|
||
solisti yüzünden olduğu söylensede üzüldüm bende bende burak yüzünden diye duydum.her neyse..bide diğer gitar çalan (sanırım bas) o da demir demirkanlan çalıyo galiba.klibinde görmüştüm.sanırım kurbanın kendi röpörtajında söylediğine daha fazla gerçeklik payı vericeksinizdr:grupta sorumluluk alan tek kişinin deniz yılmaz olduğunu ve bunun üstesinden gelemediği için grup dağılmışş.... |
||
|
||
kurban ın dağılmasının sebebinin burakla hiç bi alakası yok...deniz in sorumluluklarının altında ezilmesinin nedeni de herkesin farklı işlerle uğraşıyor olması ve kimsenin kurban a özen göstermemesi...bnce fazla üzülmeye gerek yok burak şimdi athena de kariyerine son hız devam ediyor...deniz panik te..kerem de demir demirkanla çalıyo...özgür ün şuan ne yaptıı hakkında bilgim yok ...
|
||
|
||
kurban ın dağılmasının sebebinin burakla hiç bi alakası yok...deniz in sorumluluklarının altında ezilmesinin nedeni de herkesin farklı işlerle uğraşıyor olması ve kimsenin kurban a özen göstermemesi...bnce fazla üzülmeye gerek yok burak şimdi athena de kariyerine son hız devam ediyor...deniz panik te..kerem de demir demirkanla çalıyo...özgür ün şuan ne yaptıı hakkında bilgim yok özgür yaban ellerde sefgilisiyle sürtüyordurrr ...
|
||
|
||
ahhh ahhh en sevdiim üç gruptan biriydi
|
||
|
||
ahhh ahhh en sevdiim üç gruptan biriydi ![]() benim dee...
|
||