|
||
ya ben kurbana üzüldüğüm kaadar hiç bi grubun dağıldığına üzülmemiştim.. efet ya cok uzuldum sımdı baterıst athena da ![]()
|
||
|
||
ya ben kurban'ı çookk seviyodum..hoş hala seviyorum ama üzülmüştüm dağıldıklarına..hoş hala üzülüyorum ama ya burak'ın athena'ya geçtiini öğrenince daha bi üzüldüm..deniz'in zaten ikinci bi grubu daha varmış fln..yazık oldu KURBAN'a derim ben
|
||
|
||
| gercekten de hatırı sayılır gruplardandı onların dagılması üzücü simdi burak athenada deniz panikte kerem de demir demirkana calıo ama bn hiçbirinin kariyerinin baltalandıgını düşünmüyorumm | ||
|
||
| ben kurban dağıldıktan sonra deniz ve burak birbirine atıp tutar diye düşünmüştüm başta ama beni yanılttılar..deniz yılmazın grubu panik in grafik tasarımını burak gürpınar yapmış... | ||
|
||
| kurban iyiydi hoştuda..son albumleri o kadarda iyi değildi..ve burak'ın athenaya gecmesi cok cok iyi olmuss...kaliteli gruptu ama dağıldı saglık olsun... | ||
|
||
| ne yzık ki dağılan,sadece müzik yapmaya çalışan ama bu ülkedeki saçma sapan bi çok sistemden biri olan finans sorunuyla karşılaşıp,paramparça olan ne bence avrupai rock yapan tek grup(tu).. son katıldıkları frekans programında bile kendi içlerinde anlaşmazlığa düşen,ve galiba üyelernn de düşündüğü gbi en hayrlı(!) iş olarak dağılmayı seçen grup... şarkılarından bahsetmenn de bi manası yok çünkü hepsi 10 numara şarkılardı...son İNSANLAR albümündeki yine,ben,cennet,a dinlenilesi şarkılardr... hepsinden öte sarı çizmeli mehmet ağa var tabi... |
||
|
||
ahh ahh ahhh ahhhh kurban harikaydıı yaaa şimdi panik var kurban kadr ii olmasada şarkıları çok zevkli zevk-i hela flann diskotekte güsel parçaa
|
||
|
||
Dağılmaması gereken,müziklerine hayran olduğum bi gruptu eski şarkıları yeniden yorumlamalaryla dikkatimi çekmişlerdi(ağlama değmez hayat,namus belası,sarı çizmeli mehmet ağa)Sert ve insanlar albümleriyle kalitesini ortaya koymuş olmalarına rağmen çeşitli sebeplerle dağıldılar yazık ama çok çok üzülmüştüm duyduğumda
|
||
|
||
| dagilsalarda hala en sevdigim gruplar arasinda kurban | ||
|
||
| daha birçok başarıya imza atabilecek bir gruptu kurban..çok severdim kendilerini..ama ne yazık ki dağıldılar..ancak yapçak bişi yok olmuşla ölmüşe çare bulunmaz ne yazık kiii.... | ||
|
||
| Kendilerine yazık ettiler e tabi turk rock ıda sarstılar yoklukları ile | ||
|
||
| dağılmadan önce keşke bi kez olsun canlı performanslarını seyredebilseydim... | ||
|
||
Dğilmasa çok daha iyi işler yapabılceklerdı ben denizin çok iyi bir müzisyen oldgunu düşünuyorum o bir yerde cıklama yapmiştı kurban mecburen bu hale geldı dıyee yapcak pek fazla bişey kalamdı album konserlerden bekledgımız tepkıler gelmedı demiştırr
|
||
|
||
| çok iyi bi gruptu ben çok seviodum ama... denia albüm çıkarcak mı?bilen war mı |
||
|
||
türkiyenin en iyi gruplarındandılar. özellikle canlı performans konusunda. önceki albümlerini pek sevmesem de insanlar albümü mükemmeldi. tam da o albümle ne kadar harika olduklarını keşfetmiştim ki bi baktım dağıldılar çok kısa süre de olsa o süre içinde onları o kadar çok sevmiştim dağıldıklarının kesinleştiğini öğrendikten bi süre sonra gözlerim dolmuştu sonra çok şaşırdım tabi bu yaptığıma. ben bu gidişle kim bilir mvö dağılsa ne yaparım (ki öyle birşey olmayacak tabi ben sustum )
|
||