|
||
| yaaa benim taptığım bi gruptu işte üzülüoz sadece bütün şarkıları birbirinden güseldii yaa | ||
|
||
| dağıldıklarını duyduumda bi kaç gün kendime gelememiş inanamamıştım.şok etkisi yaratmıştı bende:( | ||
|
||
daılmalarına gercekten cok uzulmuştum yıne parcasıda gusel olmasına ragmen patlamamsına da sok oldum ayırca sevıodum ya onları keske daılmasalrdı ama gerıde dıllerden dusmeyecek olan bi cok parca bıraktılar saymaayım herkes bılıodur
|
||
|
||
dağıldıklarını duyduumda bi kaç gün kendime gelememiş inanamamıştım.şok etkisi yaratmıştı bende:( aynen yaaa bende inanamıştım
|
||
|
||
| bence dağılmaması gereken nadide gruplardandı... ne yapalım şarkılarıyla hasret gideririz
|
||
|
||
| ewt bencede ck gzl sarkılar wardı eski sarkıalrıda ck gzl yorumluyolardı ayrıca lambaya püf de komik ama gzl bi sarkıydı bence | ||
|
||
bn ce türkiye deki en ii grupdu ama keşke daılmasalardı yaaaaaaaa çk kötü oldu ya
|
||
|
||
bnm en sevdiim vazgeçmeyeceime inandıım gruplardn birisiydi kurban ama dağıldılar .bu dağılamanın sebebi olarak hrks burakı grdü ama diildi grup arsında kopukluklar meydana gelmş ve böylecde daılmş ama daılmasalrdı ii olurdu herks kendi yolunu çzdi kurbnda denz yeni bi grup kurdu burak athenada gtaristn biri demr demrknn arkasn da çlıomş ama bnce BU SES BİTMEZ kimse unutmaz kurbanı
|
||
|
||
bitti sandıN di mi...bu ses biter mi...BU SES BİTER Mİ LAN
|
||
|
||
daıldılarr amaa bncee gsl bii gruptu
|
||
|
||
| ya niye dağıldılar valla o grup öyle çok iyiyidi ama tabi gene kendi bilcekleri iş yani şindi de iyi şeler yapıolar ayrı ayrı olsada
|
||
|
||
Süper bir grup(tu)
|
||
|
||
| çok güzel bir gruptu fakat biz istemesekte onlar yollarını ayırdılar bizi mahrum ettiler o güzel şarkılarından offffffff offfffffffff | ||
|
||
| başarılı gruplardan biriydi ama maalesef dağıldılar... | ||
|
||
| kurbanın dağılması beni derinden yaraladı ama birleşmeselerde arada birlikte konser verebilirler kim bilir | ||