|
||
| Geçen gün şu çok konuşulan Secret kitabının dvd'sini izledim. Genel olarak, düşüncelerin frekansları olduğunu, bu frekansları çekim yasasıyla evrene gönderdiğimizi ve evrenden de aynı yolla yanıt aldığımızı, bu döngüyle de başımıza gelen iyi kötü her şeyi kendi düşüncelerimizle kendimizin oluşturduğu anlatılıyordu. Bu konuda neler düşündüğünüzü merak ediyorum... kitap hakkında eleştiri değil konu hakkında yorum bekliyoruz.. |
||
|
||
| kitabı okumadım ama okuyan birinden duydum. aslında pek inanılası gelmiyo bu açıklama. yani ben düşüncelerimizin başımıza geliceklerini etkileyebiliceklerine inanıyorum ama nedeninin onların yaydığı frekanslar olup olmadığından tam olarak emin değilim. kitabı okuyan kişi bana bu iddianın ispatlandığını söylemişti, bazı yetkili ağızlar tarafından doğruluğu kabul edilmiş, onaylanmış sanırım. bu benim biraz kafamı karıştırdı. ama yine de bu iddia hakkında düşünce sahibi olmam için, bir an önce kitabı alıp okumam ve öne sürülen düşüncenin tam olarak ne olduğunu bilmem gerekir. | ||
|
||
| Uzakdoğunun cahil batıya ve robot ABD halkına dandik sehpalar satmak için ürettiği Feng-Shui(umarım yanlış yazmıyorumdur) felsefesinin devamı olduğunu düşünüyorum. Yakında bunun da modası geçer. Astral seyahat geyiklerini kullanırlar bu sefer de;kim bilir.. | ||
|
||
| yüzde yüz düşünce gücünün 2. versiyonu sevmedim.. | ||
|
||
| hafiften saçmamı ne | ||
|
||
| valla başta kuantum fiziği ile kaos teorisi de "hadi bbee..." dedirtmişti. Kim bilir, ilerde belki buna da alışırız!! | ||
|
||
| düşünce gücüyle birşey olmuyor... ona bakarsan ben neleri düşünüyıorum ama yok olmayınca olmuyor be kardeşim
|
||
|
||
| ya okudum ve cidden saçmasapan geldii | ||
|
||
Aslında ilginç bi konuya değinmişler ama bütün bölümlerde hemen hemen aynı şeylerden bahsediyo o yüzden pek sürükleyici değil. Bi de herşey çok isteyerek olsa ooohoooo
|
||
|
||
| evet birde bir bölümü dikkatimi çekti.Yani bir insan çalışmadan sadece iyi düşünerek nasıl olurda zengin olabilir veya posta kutusundan çek çıkabilir?(kitabı okudum ama resmen canım çıktı) | ||
|
||
Yani bi insan bi şeyi kafasına koyar onun olması için gerekli koşulları elde ederse amacına ulaşır ama bunu zaten biliyoduk bunun neresi sır onu anlamadım daha ilginç bi şey beklerdim açıkçası
|
||
|
||
bende zaten bugüne kadar yazılmış bir sürü kitap var bunun gibi.Ben ipek ongun'un bu hayat sizin adlı kitabını okumuştum(zorla annem zorlamıştı)yani aynı düşünce bildiğimiz gibi HER ZAMAN İYİ ŞEYLER DÜŞÜNELİM Kİ HAYATIMIZ ANLAMLI OLSUN ... bu kadar
|
||
|
||
| okuduğum diğer kitplara benziyor ama burda uygulama tarzına da yer vermiş,kitap bence çok güzel ve doğru kitabı uygulayabilmekse biraz zman alıyor | ||
|
||
| okudum ama biraz saçma geldi belkide ben kitabı anlamamışımdır olabilir yani | ||
|
||
| secrett anlatılmazz!!!!!! hayatımı düzelten kitappp yaa!...beni acil servislerden,psikiyatristlerden kurtarmayı başaran tek şeyy!!!! okumanızı "KESİNLİKLE" öneriyorummm herşeyin değişeceğine garanti verebilirimm...tabii ona inanırsanızz! | ||