|
||
| ya bu kitabı uygularken hep iyi şeyler düşünmen lazım.ben hep iyi şeyler düşününce kendimi manyak gibi hissediyorum.ya arkadaşlar gerçek dünyada yaşıyoruz nasıl hep iyi şeyleri düşünebiliriz ki |
||
|
||
| kitabı okuyan bi arkadaş anlatıyordu da bir şeye çok inanırsak olabileceğinden falan bahsediyodu bana da saçma geldi biraz | ||
|
||
| bencede çok saçma her düşündüğümüz olacaksa ohoo | ||
|
||
| okdum o kitabı... o kadar iyi düşünemiyorsunuz... o kadar iyi olursanız "saf-enayi" oluyorsunuz. kusura bakmayın ama dünyanın çivisi çıkmış ben o kadar da iyimser olamam. |
||
|
||
| adamın biri çıkıyor her şey sende gizli yeter ki iste , çekim yasası vs... diye saçmalıyor sonrada parayı vuruyor ... kitap ta anlatıldığı gibi bir dünyanın var olması mümkün değildir bu dünyada başarıya ulaşmanın yolu çok çalışmaktır . ayrıca bu kitapta anlatılan şeyler daha önceden bir çok kitapta anlatıldı bizim gibi mutluluğa ve başarıya muhtaç toplumlarda bunlarla avunmaya devam ediyor | ||
|
||
| biraz saçmaydı yani ben mantıklı bulmadım | ||
|
||
secrett anlatılmazz!!!!!! hayatımı düzelten kitappp yaa!...beni acil servislerden,psikiyatristlerden kurtarmayı başaran tek şeyy!!!! okumanızı "KESİNLİKLE" öneriyorummm herşeyin değişeceğine garanti verebilirimm...tabii ona inanırsanızz! +1 Arkadasa katılıyorum .. Gerçekten böyle mistik güç mevcut. Aynı konuya yakın konularda araştılarda bulunan fakat dini açıdan inceleyen "Ahmet Hulusi" nin kitaplarında da okudum ve "the secret" tada benzer cümleleri görünce gerçek olduğuna inandım. Olayın özü şu acizane anladığım kadarıyla. Evren zaten maddenin ötesinde bi enerjiden ibaret. Eh insanda ruh can düşünce gibi enerjik kavramlardan ibaret olunca ve Eistein'ın Çekim yasasıda bunu desteklediğine göre... Bilimsel açıdan ispatlanmışda diyebilirim. Enerji başka bir enerjiyi kendine çekebilir yada dönüşüm yasasıyla o enerjiye dönüşebilir. Eskilerden beri yavcuklarımıza iletilen bir söz gibi.. "İstersen başarırsın ..." Bütün sır bu işte istemekte .. Saygılar bu yandan Selam ederim .. |
||
|
||
| okudum ama sacma bunlara inanlarda var istediklerin gerçeklestirmek için caba harcanması gerek boş boş iste ... | ||
|
||
| içili köftemin dediği gibi secret bi zırvadır .bunu harun da yemez bende... | ||
|
||
| Özüyle ilgili bir yorum yapamam ama The Secret'a bakacak olursak tamamen saçma.İnsanları kandırmaktan öte bir şey yapmıyor | ||
|
||
Özüyle ilgili bir yorum yapamam ama The Secret'a bakacak olursak tamamen saçma.İnsanları kandırmaktan öte bir şey yapmıyor evet çok saçma bencede
|
||
|
||
| bende okumadım ama biraz araştırdım bana çok saçma geldi sonuçta beyin frekansı veya herhangi bir olanüstü güçle bişeyi yapmak çok anlamsız... | ||
|
||
| harun öyle dedi diye siz de öyle demek ve düşünmek zorunda değilsiniz. | ||
|
||
harun öyle dedi diye siz de öyle demek ve düşünmek zorunda değilsiniz. Neden böyle bir cümle sarfetme gereği duydun ki?Sonuçta ortada Harun öyle dediyse doğrudur,o zaman ben de öyle diyorum diyen ya da böyle bir şey ima eden biri olmadı. |
||
|
||
harun öyle dedi diye siz de öyle demek ve düşünmek zorunda değilsiniz. herkes neyi düşündüğünü gayet iyi biliyor. üyeler hakkında yorum yapmak yerine konu hakkında yorum yapalım lütfen... |
||