|
||
| of çok saçma bi kitap 1 sayfa okudum bıktım aldığıma pişman oldum | ||
|
||
harun öyle dedi diye siz de öyle demek ve düşünmek zorunda değilsiniz. Neden böyle bir cümle sarfetme gereği duydun ki?Sonuçta ortada Harun öyle dediyse doğrudur,o zaman ben de öyle diyorum diyen ya da böyle bir şey ima eden biri olmadı."bende okumadım ama biraz araştırdım bana çok saçma geldi sonuçta beyin frekansı veya herhangi bir olanüstü güçle bişeyi yapmak çok anlamsız" okumadım ama.saçma geldi.anlamsız.imkansız
|
||
|
||
| kitabın tamamını okumadım ama bana biraz aptalca ve hayali gibi geldi |
||
|
||
kitabın tamamını okumadım ama bana biraz aptalca ve hayali gibi geldi hayali geldi diyene bakın
|
||
|
||
| inanıp inanmamayı geçtim...kitap kötü diyen arkadaşlara söylüyorum..pozitif düşünmenin neresi kötü?? adam bize şunu yap bunu yap diyor ama aynı zamanda pozitif düşündürmeyide öğretiyor..ki ben pozitif düşünmenin hayatım boyunca eksi bir yanı olduğunu görmedim... | ||
|
||
| işte bu kitapta bunu anlatıyor zaten..!inanmayı..inanınca neler olabileceğini..!süper bi kitap..! | ||
|
||
| basit bir olayı mistik bir güce çevirip cafcaflı bir kapakta sunmuş ticari zekası yüksek bir ablamız. kitabın toplamında anlatıığı şeyler sadece olumlu bir insan olduğunuzda hayatınızda istediğiniz çoğu şeyin olacağı.bu bir "evren yasası" değil, yaşama biçimidir. ayrıca kadını yaptığı röpörtajlarda, hiçbir dini inkar etmediğini söylüyor ama kiğtapta çok çelişkili ifadeler var. misal, "bir uçağın düşmesine sebep olan,o uçaktaki yolculardır. uçaığın düşeceği korkusu, ve bunun hayali felaketi doğurur." hadi buyrun buradan yakın. yani islam inancındaki "kaza-kader inancı",hristiyanlıktaki "canı ancak tanrı alır" düşüncesi fıs oldu. yani biz korkarak kendi felaketimizi yaratıyoruz aslında... bu durumda yazarın dinle ters düşmediği fikri çöpe gidiyor. bu kitapta çelişkili çok şey var ve basit bir hayat felsefesini evren yasası yapıp çok da güzel bir isim bularak milyonlarca insana kakaladı. tebrik ediyorum hakikaten. |
||
|
||
| kitabı okudum ve o kadar popülerlik derecesine gelecek bir olay göremedim.bir insan zaten herhangi bir olay,proje yada bir istek dahi olabilir bu sadece adam gibi ona odaklandığı ve ciddiye aldığı sürece sonunu getirebilir.bunu bu kadar karmaşık hala getirmeye allayıp pullamaya gerek yok bence..tabi genede okumayanlara tavsiye edilir. | ||
|
||
ya bi de kapakta einstein'lar falan da boyle düsünmüsler gibi birseyler vardi
|
||
|
||
| Bence kitapta anlatılanlar doğru.Bununla ilgili başıma bir olay geldi benim.Benim uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım vardı.Çok samimiydik biz.Birgün yatmadan önce onunla bir markette karşılaştığımı hayal ettim.(bunu yaptığımda kitabı falan okumamıştım daha bilinçli değildim yani)Birkaç gün sonra aynı markette onunla karşılaştım ve konuştuk. Kısacası anlatılanlar mantıklı bence. |
||
|
||
ben inanıyorum kuantum fiziğine çünkü mor ve ötesinin konserine gitmeyi çoo..k istemiştim ve ertesi ay gittim ayrıca olumlu düşünmek bizide olumlu yapar
|
||
|
||
| saçmalık | ||
|
||
ben inanmıyorum yok olumlu düşününce olumlu oluyormus hersey olmuyor işte gördük
|
||
|
||
| ben kitabını okumadım filmini izledim. zaten kitabıda filmden uyarlanmş;) yani 2 saatlk filmi izledm kitabı okumş kdr oldum:) mantıklı buldum çnkü anladığım kadaryla olmasını istediğimiz şeyi gerçekten istersek yapabileceğimizi anlatıyor. yani o şeyi zaten (gerçekten) istersek onun için bir şeyler yaparız ve amacımıza ulaşırız demek istiyr. yani oturupta bn istiyrum istiyrum çok istiyorum dersek tabiiki olmaz:D bn bnu anladm.. blmıyrum dgru mu ynlş mı.. | ||
|
||
| doğruu dediğinn..bende okumadan önce inanmıyordum ama sonra kitabı okudum ve ne anlaymak istediğini kavradım birşeyi çok istersen [[tabii oturduğun yerden değill ]]ve onun için çok çalşırsan onun geçekleşeceği ve evrene yaydığımız düşünceler bence mantıklıı kişisel gelişim kitaplarındada okudum öz aynı inannıyorum artık.. | ||