mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Küresel Isınma Dosyası

Konu: live earth aldatmaca mı?

Sayfa: [ 1 ]

sweet_dreams 11.07.2007 16:20:51
arkadaşlar live earth konserlerini hepimiz biliyoruz. bu yıl madonna'nın özel uçağıyla gelmesi olay yarattı hatta. siz bu mantıkta insanların konser vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz?? sizce konsere özel uçağıyla gelen, turne zamanlarında bireysel araçlar kullanan vs ünlüler tarafından verilen bu konserler gerçekten yararlı mı yoksa basit bir reklam ya da starların günah çıkartması mı Huh

rumeysa 11.07.2007 16:35:20
bence tamamen sacma bir olay. göz boyamaca. o sanatcilar bir defa bu olayi destekleseler özel jetleriyle gelmezlerdi konsere. ayrica konserlerin sonunda tonlarca cöp kaldi.ben yararli oldugunu hic düsünmüyorum.

arctic monkeysede teklif gelmis, ama onlar kabul etmemis, bir yarari olmadigi icin. ben onlari kutluyorum.

hande_hnd 11.07.2007 16:38:53
yararlı  bir olay bence. o konseri dünyada 2 milyar kişi izledi.. sırf müzik yoktu arada dikkat ettiyseniz tavsiyeler vardı vrtler vardı.. illaki 2 milyar kişiden buna kulak asan olmuştur..

Birgül 11.07.2007 20:27:08
insanlar oraya bu amaç için geliyorlardır.bizim de bir faydamız olsun diye küresel ısınmaya karşı.ama göreceklerki dinlemeye geldikleri sanatçıların hiç umrunda değil.onlar da amaçlarından sapacaklar.herkes sanatçıları örnek alır genelde.sanatçılar da bunu bildikleri halde umursamıyorlar.sadece para kazanmak ve reklam için konser veriyorlar. ???kimin umrunda küresel ısınma?! Angry Cry

12.07.2007 11:46:42
Biri bana anlatsında bu mevzu konuşulmuştu beyaz açmıştı işte çevreciyiz kimliğini kullanarak popülerliğini artırmaya çalışanlar var diye.Hatta beyaz'ın şovunda adam çevreciyim diyor üstünde deri ceket var baya tepki toplamışta deri sahteymiş kapanmış bu örnek mesela.
O programda Harun'a yöneltildi böyle bir soru yani mor ve ötesi ne kadar samimi demeye getirdiler dolaştıra dolaştıra.
Bu live earth dekilerde pek samimi değillermiş belli oluyor zaten.her hareketlerinden belli oluyor.

burki 12.07.2007 23:25:35
bence konser yerine söyleşi yapsınlar.bakın bakalım kaç kişi geri dönüyodu Smiley)

sipariş 13.07.2007 00:45:59
Çevreye çok zarar verilmiş bu konser yüzünden,ben de duydum.Burdaki amaç dünyamızı kurtarmak değil miydi?Çevre ne oldu peki?

13.07.2007 01:01:32
olabilir çünkü bir çok insan işin ciddiyetinin farkına vardı böylelikle sadece sanatçıların reklamları  yapılmadı bununla beraber neye karşı bi çaba içinde olduklarınıda anlattılar ama tabi sahne alanlarada büyük katkı sağladını görmezden de gelemeyiz:D

brcn 13.07.2007 14:15:27
cok sacma bence küresel ısınmayla da alakası yok onlar da sadece kendi reklamlarını yapmaya çalışıyorlar bir de küresel ısınmaya karşı demiyorlar mı sinir oluyorum yaa:/

sweet_dreams 14.07.2007 18:05:07
bu konseri milyonlarca insan seyretti 9 şehirde bence onların oraya giderken kullandıkları taşıtlardan çıkan gazlar bile konserin ne kadar zararlı olduğunu gösteriyor orada bırakılan plastik çöplerin haddi hesabı yok zaten ayrıca ben bu konseri tvden izleyen herkesin zaten küresel ısınmadan haberi olduğunu düşünüyorum bilip de önemsemiyorlar o ayrı konu oralara getirilen ses sistemlerinin taşınması, ünlülerin oraya gelmesi de ayrıca zehirli gaz salımına neden oluyor bence küresel ısınma açısından yarardan çok zararı oldu

bir_derdim_var 11.04.2008 18:19:36
Bana reklam gibi geliyor yukarıdaki arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum.

burakpurple 12.04.2008 10:09:31
reklam.

ahmet347 15.04.2008 19:06:55
bence tamamen sacma bir olay. göz boyamaca. o sanatcilar bir defa bu olayi destekleseler özel jetleriyle gelmezlerdi konsere. ayrica konserlerin sonunda tonlarca cöp kaldi.ben yararli oldugunu hic düsünmüyorum.

arctic monkeysede teklif gelmis, ama onlar kabul etmemis, bir yarari olmadigi icin. ben onlari kutluyorum.
evet snoop dog özel jetiyle gelmişti salak insan Grin bu ne pehriz bu ne lahana turşusu degil mi?

bercem_93 15.04.2008 19:20:44
bencede tamamen reklamdı bakın biz küresel ısınmaya karsıyız havası verdiler ama o konsere gelen ünlüler jetleriyle geldi insanlar bir sürü çöp bıraktı...

Sayfa: [ 1 ]