|
||
| teşekkürler..ben bu kadarını bilmiyordum..sadece öle bir eroin bağımlılığı sanmıştım da baya acıklıymış..ibret olsun yaa neler geliyor işte insnın başına bir anlık zevk yüzünden.. | ||
|
||
abi eline saglık tskrler sana bi de yüzyüze tskr ederim bn(arkim olur da kendisi)
|
||
|
||
| saolun arkadaslar bn de okudumda kendimi kötü hissettim gercekten de ibret alınması gerekirrrr | ||
|
||
| kanat güner | ||
|
||
| bu kitabın kapagı | ||
|
||
bende vardı bu kitap ama hiç merak edip okumamıştım şimdide evde fıldır fıldır o kitabı arıyorum
|
||
|
||
bende vardı bu kitap ama hiç merak edip okumamıştım şimdide evde fıldır fıldır o kitabı arıyorum buldun mu bari ![]()
|
||
|
||
bende vardı bu kitap ama hiç merak edip okumamıştım şimdide evde fıldır fıldır o kitabı arıyorum buldun mu bari ![]() ![]()
|
||
|
||
| yanılmıyosam kanat güner reha muhtarın canlı yayınındayken geçen olaylar üzerine yazılmıştı şarkı.. | ||
|
||
ya teşkkredrm bn kanat günerin kim olduğunu çok merak ediyodm okudm ve çok etkilendim grçktende ii oldu tekrr saol
|
||
|
||
yanılmıyosam kanat güner reha muhtarın canlı yayınındayken geçen olaylar üzerine yazılmıştı şarkı.. bildigim kadarıyla ölmeden önce televizyon programlarına cıkıp ailelerin cocukları koruması gerektini yardım istediini fln anlatıomuş |
||
|
||
evt şarkı güzell bende biliyodum bu kanat güner olayını yinde paylaştıgınız için sagolun
|
||
|
||
Ben bu denli bilmiyordum ayrıntılarını. Çok saolun gerçekten. Zaten Canlı yayın bence grubun en can alıcı şarkılarından biri. İnsanı garip bir moda sokuyor. Bu yüzden de en sevdiğim şarkılar arasında. Umarım Mor ve Ötesi yine böyle şarkılar yapar ama yine umarım ki hiç kimsenin bu şarkıların yazılabilmesi için ölmesi gerekmez...
|
||
|
||
| harika bir şarkı yaa...insanı alıyo başka bir yere götürüyo sanki... | ||
|
||
| bu şarkı gerçekten çok güzel bi şarkı!!dinle ve ağla bence.müziği de sözlere çok yakışmış.süper ötesi!! "yeter dedim içimdeki sahte işkence sesine" "haykırdıkça gözlerinle utanırım olmaya" "biz mi seçtik mahvolmayı yok olmayı böyle" |
||